2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم🥲

127 بازدید | 13 پست

من تقریبا دو ماهه زایمان کردم 

شوهرم بعد بچه عصبی شده البته حق میدم دوتامونم مشغول بچه داری هستیم

ولی دیگه شورشو در آورده 

مث قبل باهام حرف نمیزنه همش فحش میده به خونوادم

مثلا بگه چای بیار با فحش حرفشو میزنه 

تو این دوماه اصلا بغلم نکرده بلاخره منم آدمم تازه زایمان کردم نیاز دارم ب کسی ک کنارم باشه 

دیروز پیش مامانش بهم گف چن میلیون پول قرض بده میدم بهت با فحش گف

گفتم ندارم(داشتم ولی میدونستم نمیده)چن روز پیش ی تومن ازت خواستم گفتی برو از خونوادت بگیر ی تومن چی بود ک ندادی حالا هم از من انتظار نداشته باش 

بعد گف گمشو زر نزن کی ازت پول خواست حیوون(پیش مامانش و بچه خواهرش گف)

خیلی جا خوردم چیزی نگفتم ب زور جلو گریمو گرفته بودم

اومدیم خونه حوصله دعوا نداشتم فقط جامو باهاش جدا کردم

نگین حرف بزنین درست میشه حرفم میخام بزنم میگه سرم درد میکنه کم غر بزن یا باز شروع کردی 

تو این دوماه فقط دعوا دعوا زندگیو زهرمارم کرده

پیش همه بهم بی احترامی میکنه

میگه اخه تا‌حالا مردی دیدین بچه داری کنه

گفتم حتما اونا بچشون آرومه بچه ما صب تا شب گریه میکنه(کولیک داره)

خودم‌ خونه دارم و شاغلم میتونم حضانت بچمو هم بگیرم ولی خب خونوادم پشتم نیستن مامانم فوت‌ کرده

بنظرتون جدا شم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یهو بعد تولد بچتون اخلاقش بد شده؟

اره اصلا انگار اون نیس خیلی عوض شده قربون صدقه دخترم میره خواهر شوهرم گف دخترت خوشگله شبیه مامانشه گف خدا نکنه زنم کجاش خوشگله!با خنده گف

با اینکه همه میگن شبیه منه و خوشگلم هستم

گف شوخی میکردم

قبل بچه دار شدن چه جوری بود ؟یا موقع حاملگی ؟پیش مادرش بی احترامی کرد مادرش چیزی نگفت؟ عکس عملش چی ب ...

قبل بچه دار شدن هم فحش میداد ولی ن ب من 

مثلا شوخی با دوستاش

بغلم می‌کرد الان بغل کنه حس می‌کنم بغلش واقعی نیس چجوری بگم مث قبل بغلش برام آرامش نمیده ب زور بغلم میکنه حسم اینجوری میگه