2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد... بی نهایت

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 68 پست
شنیدم ختم 400 استغفار در روز خیلی خوبه 

چشم ممنونم

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.. امیدوارم حاجت روا بشی به حق مادرم فاطمه زهرا🤲🏻 انقد بچه بیاد تو زندگیتون که وقت سر خواروندن ند ...

التماس دعا ممنونم

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
ب نیت ارامش و عاقبت بخیریم ممنونم  حاجت روا بشی❤❤🥺

چشم

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
 التماس دعا ممنونم

اسی اسمت بگو به نیت باردار شدنت توسل میخونم 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
حق با شماست... اما تحملش سخته برام واقعا کاش بقیه حداقل همش ب ادم نمیگفتن بچه بیار

به حرف دیگران اهمیت نده، یدونه بیاری، بعدش میگن دومی، بعد میگن چرا حرف نمیزنه، چرا لاغره، چرا چاقه، چرا راه نمیره.......

انقدر میگن تا آدم قاطی کنه، هرکی بهت گفت ، بگو هنوز آماده نیستیم، فعلا دارم روش فکر میکنم،  ..... یه چیزی بگو از سر خودت باز کن

به خدا چقدر بعضیا تو زندگی بقیه سرک میکشن😡😡😡😡 حتی بعضی پدر مادرا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
داروهای تقویتی مث کیوتن بخورید  هر دو   امیدت به خدا. باشه  شک نکن  به وق ...

کاش یکی پیدا میشد بهم میگفت مثلا فلان سال حامله میشی😭😭😭 یکم از استرس و فشارم کم میشد

بعضی وقتا واقعا رد میدم دیگه

وای خدای من جدی میگی؟؟؟؟ باورم نمیشه یعنی خودشون طبیعی باردار شدن؟ بعد از چند وقت؟ 

اره طبیعی طبیعی

فکر کنم ۳ یا ۴ ماه ک کلا بی خیال شد یه روز بهم زنگ زد و گفت دیر کرده و عادت نشده.خیلی دعاش کردم خواست خدا بود.بسپار ب خدا و استرس نداشته باش.به نظر من تحت درمان هم باش بلاخره همه مثل هم نیستن ولی ناامید نباش درست میشه

لایک نکن دیگه  
خانمی یه سوال دارم ازت همسرم آزمایش داد تحرک کلاس آ رو زده ده درصد و تحرک با سرعت آهسته رو زده 40 در ...

عزیزم بستگی به رنج نرمال ازمایشگاه داره

فکر میکنم تحرک آ کم هستش

عزیزم برو دکتر توکلی ، متخصص طب سنتی ، مطبش کرج

کرج نیستم متاسفانه عزیزدلم

اسی اسمت بگو به نیت باردار شدنت توسل میخونم 

وای جدی 

ممنونم عزیزم سارا هستم

بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰 میخوام به نی ...

واسه منم لطفا بخون، به نیت سلامتی پدر و مادرم 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
به حرف دیگران اهمیت نده، یدونه بیاری، بعدش میگن دومی، بعد میگن چرا حرف نمیزنه، چرا لاغره، چرا چاقه، ...

چشم عزیزدلم، خیلی ممنونم

اره میگم جفتمون سرکاریم وقت نداریم فعلا

مامانمم طفلک همش لباس میخره برا نی نی

اینقد خانواده هامون چشم انتظارن