2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد... بی نهایت

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 68 پست
 ادما با هم متفاوتن امیدوارم هیچ وقت ارزو به دل چیزی ک دوس داری نمونی

..

امیدوارم حاجت روا بشی به حق مادرم فاطمه زهرا🤲🏻 انقد بچه بیاد تو زندگیتون که وقت سر خواروندن نداشته باشی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تحرک و مورفولوژی همسرت چنده؟ 

مرفولوژی از 14،.. 9 هست

جهش حداقل باید5 باشه... 1 هست

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

بچه ها من بنده گناهکاری بودم از امشب تصمیم گرفتم توبه کنم زندگیمو از اول بسازم🥰

میخوام به نیت ۱۴ معصوم برای ۱۴ تا حاجت دار دعا کنم

برای ۱۴ نفر دعای توسل ۱۴ تا صلوات بفرستم 

۱۴ نفربیاید اسم و حاجت بگید💛

التماس دعا دارم

فعلا ۲ نفر گفتن 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
ایشالله تو سال جدید  خدا بهت یه عیدی قشنگ بده  یه نی نی خوشگل سالم صالح نصیبت کنه

انشالله از دعای شما دوستان... دلم گرفته اما به روی خودم نمیارم

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

داروهای تقویتی مث کیوتن بخورید  هر دو 

امیدت به خدا. باشه 

شک نکن  به وقتش خدا میده  دنبال درمان هم باش 

ولی خب استرس نداشته باش بسپار به خدا   ان شاء الله تو سال جدید هدیه خدا میاد تو زندگی تون 🙏

ادما با هم متفاوتن امیدوارم هیچ وقت ارزو به دل چیزی ک دوس داری نمونی

خانمی یه سوال دارم ازت همسرم آزمایش داد تحرک کلاس آ رو زده ده درصد و تحرک با سرعت آهسته رو زده 40 درصد یعنی آ و ب روی هم 50 درصد به نظرت کم تحرکی داره؟ 

عزیزم ان شاء الله  به زودی آرزوت برآورده شه 🌹🙏

ممنونم مهربوووووون

من . 

اسمت و حاجات بگو گلم 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
من نسرینم ب نیتم بخون ممنون

چشم به چه نیتی بخونم عزیزم ؟

عجله نکن، انشالله که خدا بهت بچه ساام میده، غصه نخور ، اگه اعصابت به هم ریخته باشه، شرایطت پبچیده تر ...

حق با شماست... اما تحملش سخته برام واقعا

کاش بقیه حداقل همش ب ادم نمیگفتن بچه بیار

دختر خدا شاهده اگه دروغ بگم دوست منم شوهرش دقیقا مشکل همسر شما و خودش دقیقا مشکل شما رو داشت.ی مدت د ...

وای خدای من جدی میگی؟؟؟؟ باورم نمیشه

یعنی خودشون طبیعی باردار شدن؟ بعد از چند وقت؟