2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه میخواد... بی نهایت

428 بازدید | 68 پست

سلام دوستان من یکسال و نیمه ک اقدامم اما بچه دار نشدم هنوز، شوهرم مشکل عدم جهش و تحرک اسپرم داره و مرفولوژیش مشکل داره... خودمم فولیکول هام بزرگ نمیشن، دکتر گفت تخمک ازاد میکنی اما کیفیت ندارن... اینقدر بچه دوست داریم جفتمون بی نهایت.... خودمم بخش زایمانم تا نی نی میبینم بغضم میگیره... تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بهم بگین... یه چیزی بگین دلم اروم شه

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

پ چرا من دوست ندارم🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بیا تاپیک. من عزیزم 😊

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8228650/کیا-بچه-میخوان-ولی-به-هر-دلیلی-نمیشه-بیاید-راهکار-آوردم?page=1

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
پ چرا من دوست ندارم🤦🏻‍♀️

ادما با هم متفاوتن

امیدوارم هیچ وقت ارزو به دل چیزی ک دوس داری نمونی

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
بیا تاپیک. من عزیزم 😊

ممنون حتما سر میزنم عزیزم

ممنون حتما سر میزنم عزیزم

🌹🌹

دختر خدا شاهده اگه دروغ بگم دوست منم شوهرش دقیقا مشکل همسر شما و خودش دقیقا مشکل شما رو داشت.ی مدت دکتر رفتن ولی زود نا امید شدن و از پس هزینه هاش بر نمیومدن.یگو چی شد؟؟؟؟بچه سومش رو بارداره.بسپار بحدا شک نکن همین امسال یکی تپل و سالمش میاد بغلت

لایک نکن دیگه