2777
2789

من تو یه گروه عضو هستم کسایی که شمارشون رو ذخیره دارم و توی گروه هستن شمارشو رو قاعدتا میتونم ببینم در قسمت اعضای گزوه. چطور یه نفره جز مخاطبین من نیست ولی شمارشو میتونم ببینم کسی میدونه علتش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارش رو مخفی نکرده 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡