2777
2789

من تو یه گروه عضو هستم کسایی که شمارشون رو ذخیره دارم و توی گروه هستن شمارشو رو قاعدتا میتونم ببینم در قسمت اعضای گزوه. چطور یه نفره جز مخاطبین من نیست ولی شمارشو میتونم ببینم کسی میدونه علتش چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمارش رو مخفی نکرده 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡