2777
2789
عنوان

با این آدم چجوری رفتار کنم؟

67 بازدید | 2 پست

دختر خاله دیروز حنابندونش بود 

کلی پول خرج کردیم هم برای آرایش و هم برای لباس چرا؟ چون همش زنگ میزد می گفت حتمااااا لباس بخرید فلان لباسم نپوشید آبروم می‌ره مثلاً دختر خاله دیگمون لباس دوخته بود بهش گفت این چیه دوختی😑در حالی که بنده خدا تو اوج بی پولی اونو دوخته بود و واقعا آنقدر قشنگ بود دلم آب افتاده بود واسه لباسش 🥲 بعد ما خانواده مذهبی داریم انتظار داشت لخت برم جلو مردا برقصن واسه من مهم نیست ولی چون فامیلامون فضولن و حرف در بیارن نرفتم برقصم بعد مامانم موقع رقص خانوما رفته بود با دختر خالم که عروسه برقصه اونم همزمان موقع رقص با مامانم بهش گفت خاله اهدا باهات میرقصم یعنی پیچوندن با منم همین رفتار و کرد آخر مراسم با همه عکس انداخت الا ما خاله ها و دختر خاله ها 

منم موقع رقص از خالم که مادره عروسه پرسیدم گفتم خاله الان ما هم بریم برقصیم؟ (چون فامیلای پدری دختر خالم وسط بودن) خالم با حرص گفت برو از ننت بپرس😐😐😐 حالا چند روز دیگه عروسیه دختر خالم اینا هم هستن چجوری رفتار کنم باهاش؟ اگه تو یه میز نشستیم چجوری رفتار کنم؟ مامانم قلبش شکسته چون کلی خرج کردیم تو بی پولی... و خلاصه سنگ تموم گذاشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.