2777
2789

اره

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره قشنگه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بلی زیباست

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘

چ قیمتین 

من از این خامه دوزیا زیاد خوشم نمیاد ینی نمیخوام گرونشو بخرم چون حس میکنم زود از چشمم میفته میخوام همینطور ساده باشه و یکم ارزون 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

بچه ها بنظرتون مانتو رنگ سبزلیمویی قشنگتره یا خردلی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه