2777
2789
عنوان

میگن طلسم شدیم

80 بازدید | 4 پست

یه دفعه مامانم رفت پیش دعا نویس قرانی بهش گفت دخترت طلسم شده.یه بارم شوهرم تو اینستا به یه دعا نویس دایرکت داده بود گفته بود طلسم شدین کم کم اول کارتو از دست میدی بعد زنتو😐

به نظرتون امکانش هس،؟یه وختایی میگم نکنه اینهمه اختلاف و مشکلی که با شوهرم دارم به خاطر همینه..شوهرم دستگاه داره همش خرابن..یکی رو درست میکنه اون یکی خراب میشه..راهنمایی لطفا

عزیزم اینا همش خرافاته همش دروغه الکی اینجوری میگن که کلی پول ازتون بگیرن بگن طلسم و باطل میکنم اصلا این خرافاتو باورنکن و الکی به خودت تلقین نکن چون به هر چیزی که زیاد فکر کنی سرت میاد فقط اینو بدون همش دروووووغه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.