2777
2789
عنوان

اموزش خیاطی و طراحی لباس

373 بازدید | 10 پست

خانما کسی اموزشگاه یا مدرس طراحی لباسی که کارش خوب باشه واقعاً، میشناسید معرفی کنید؟؟ 

برای اموزش آنلاین میخوام داشته باشه

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

استاد رويا حيدريان فوق العاده حرفه اى هستن كه دوره هاى انلاين ميذارن 

براى طراحى 

توى پيج اينستا شون اطلاع رسانى ميكنن 

براى خياطى هم ، خانم مهناز بخشايشى دوره هاى خوبى دارن، البته من تجربه ى دوره ى ايشون رو نداشتم ولى پست هاى صفحه شون رو خيلى استفاده كردم 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

راستى اگر براتون مهمه كه موسسه باشه، نه شخص ، موسسه روحى خوبه 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاد رويا حيدريان فوق العاده حرفه اى هستن كه دوره هاى انلاين ميذارن  براى طراحى  توى پي ...

مرسی عزیزم پیجشون رو میدید لطفاً 

و اینکه از دوره هاشون استفاده کردید خودتون؟ 

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

خیاطی نمیشناسم ولی مدرس طراحی میشناسم عالین تو اینستا هستن یاسمن شایگان. پارمیدا سروندی.

سحر خانزاده. نازنین سفارادی و.. به همین اسم هاس پیجشون البته انگلیسی کاراشونو ببین

راستى اگر براتون مهمه كه موسسه باشه، نه شخص ، موسسه روحى خوبه 

مؤسسه روحی رو شنیدم اسمش رو اتفاقا 

روحی صاحو و پیشکسوتان

خیاطی نمیشناسم ولی مدرس طراحی میشناسم عالین تو اینستا هستن یاسمن شایگان. پارمیدا سروندی.  سحر ...

خودتون استفاده کردید از دوره هاشون؟؟ 

مرسی عزیزم پیجشون رو میدید لطفاً  و اینکه از دوره هاشون استفاده کردید خودتون؟

استاد حيدريان رو بله، سر كلاس حضورى شون بودم 

ولى گلم اينستا مو مدتيه پاك كردم ، اسمشون رو سرچ كنيد از حال و هواى پيج متوجه ميشيد ☺️

استاد حيدريان رو بله، سر كلاس حضورى شون بودم  ولى گلم اينستا مو مدتيه پاك كردم ، اسمشون رو سرچ ...

مرسی عزیزم لطف کردید

الان خودتون کار طراحیم انجام میدید؟ 

مرسی عزیزم لطف کردید الان خودتون کار طراحیم انجام میدید؟ 

خواهش ميكنم عزيزم 

الان بيشتر درگيرِ خياطى ام 

اگر منظورتون از "كار" براى كارفرما ئه، نه 

ولى حين كلاس ها تصويرسازى انجام ميداديم بعنوان كار كلاسى و خوب بودن انصافا