2777
2789

سلام بچه ها ببخشید من تازه میخوام انتخاب رشته کنم

یه سوال داشتم ازتون

برای رشته هایی مثل طراحی لباس، عکاسی، انیمیشن و اینجور رشته ها فقط میشه از فنی حرفه ای و کاردانش رفت؟

نه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟ مثلا از رشته انسانی چه رشته های هنری میشه رفت؟

دوستم از انسانی اومده گرافیک. فرقی نداره. از هر رشته ای باشی باید کنکور هنر بدی و رشته های دفترچه هنر رو میتونی انتخاب کنی. ولی دانشگاه های خوب رتبه های خوب هم میخواد. شنیدم بعضی رشته ها با شرط معدل هم رفتن. البته من بدون کنکور رفتم

میشه یکم درموردش توضیح بدین؟ مثلا کنکور هنر رو میشه از چه رشته های داد؟

من ۱۶ سال پیش رفتم بدون کنکور  از گرافیک رفتم نقاشی ایرانی خوندم تو دانشگاه،اما یادمه همکلاسیام از رشته های دیگه اومده بودن  فقط باید ی سری از درسا رو پاس کنی البته زیاد یادم نیست

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دوستم از انسانی اومده گرافیک. فرقی نداره. از هر رشته ای باشی باید کنکور هنر بدی و رشته های دفترچه هن ...

اها پس از همه رشته ها میشه

آخه من علاقه م هنره ولی هنرستان یکم هزینه ش زیاده برام

دارم ب این فک میکنم ک دبیرستان رو یه شاخه نظری بخونم بعد دانشگاه اگ بتونم هنر ادامه بدم خیلی خوب میشه

بعد کسی ک نظری خونده چجوری میشه کنکور هنر بده فکنم ی قسمت عملی هم داشته باشه نمی‌دونم زیاد اطلاعات ندارم

یعنی باید کتاب هاشو بخونی باید چیکار کنی

اها پس از همه رشته ها میشه آخه من علاقه م هنره ولی هنرستان یکم هزینه ش زیاده برام دارم ب این فک می ...

آره باید بخونی درساشو. منابع درستی راستش نداره ولی کتاب کنکور و تست و اینا هست. باید خودت کار کنی یا کلاس بری. البته اگه خودت بخوای میتونی بخونی. اکثر بچه های هنر خیلی درس نمیخونن و اگه از الان کم کم بخونی میتونی حتی زیر صد بیاری ان‌شاءالله. چون زیاده یه مقدار. کنکور عملی هم داره بعضی رشته ها. مثلا گرافیک و ادبیات نمایشی داره. باید ببینی اون رشته ای که میخوای داره یا نه. من واسه عملی میخواستم کلاس برم. چون میگفتن واسه گرافیک ضریب چهار داره