2777
2789
عنوان

زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست

چون بعضیاشون رفتارای بدی داشتن وباعث شدن تر وخشک بسوزه باهم متاسفانه ...خودم دوتا بیوه دیدم که یکیشون اینقدر نجیب که کسی حتی شاید جرات خاستگاری رفتنشوهم نداشته باشه یه شیرزن واقعی ولی یه فامیل مطلقه هم داریم که حتی به مردای فامیل هم رحم نمیکنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده. خیلی از زنان کشورمون بخاطر ترس از این حرقا میمونن تو ی زندگی سگی .... . هیچکس از دل خوشی ط ...

واقعا!

وقتی جدا شده حتما مشکل داشته مرض ک نداره

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
منم همسرم فوت شده زیادی روم زوم کردن  ولی حرف کسی برام مهم نیس ایشالاخدااونیوک دیگران قضاوت می‌ ...

افرین بهت🙌👏🏻👏🏻

زن های ما دچار توهمن فکر می‌کنن همه‌ی زن های مطلقه و دخترهای مجرد میخوان شوهر اینا رو بدزدن حالا شو ...

اره بابا اصن دوستاش یه سریا باهاش قطع ارتباط کردک ک یه وقت شوهراشونو نقاپه

واقعا! وقتی جدا شده حتما مشکل داشته مرض ک نداره

اره دیگه. جالب اینه همین زن عموم ک میگم. برادز خودش جداشد دوباره ازدواج کرد اما منتظر نشسته تا زندگی منم ... نمیدونم چرا ...   ! 

خدای بخوایم بگیم بعضی خانم ها  بعد طلاق کار رو برای دیگر خانم های سخت کردن یه زنی از سر درماندگی ونجات زندگیش جدا میشه یکیم از سر شکم سیری اون شکم سیره کارای میکنه که دنیا برای اون مظلومتر واسیب دیده تره سخت بشه خدا کمکمون کنه

به یه همکارم که جدا شده بود خیلی کمک کردم هواشو داشتم اومده بود خونمون یه کاری میکرد که نگو بعد که عذرشو خواستم طلاهامو دزید رفت .

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خدای بخوایم بگیم بعضی خانم ها  بعد طلاق کار رو برای دیگر خانم های سخت کردن یه زنی از سر درماندگ ...

😶یا خود خداا