یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باور نمیکنم گلم من محال بود باردار شم ۳سال نازایی دارم و خیلی بی بی منفی دیدم .یه لوله راست بستس و ا ...
فردا برو از بده، ان شالله ک دلت شاد شاد باشه
من همیشه تو ماه شعبان اتفاق های خیلی خوبی برام میوفته، ان شالله برا شما هم بهترین خبر باشه
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
مبارکه عزیزم ... مهشت هفته و چهار روز بودم رفتم سونو گفت ضربان نداره دکتر گفت هفته بعد سونو برو ...
بله گلم تا هفته ۹ ده احتمال تشکیل قلب و ضربان قلب هست استرس نداشته باش خدای نکرده اگ پوچ باشه خود بخود سقط میشه پس فعلا استرس نداشته باش و دعا کن ک سالم باشه ک ان شا الله هست .من دیدم اینجور موارد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
اره جنین بود دست و پاهاشام دیدم تو سونو اندازه جنین ۲۰mmبود ... دعا کنید برام تا هفته بعد برم بزنه قلبش ..شیش هفته و سه روز بود قلب داشت ولی دکتر از ضربان نگفت بهم الان رفتم گفت قلب هست ولی ضربان دیده نمیشه ... دلم نمیاد سقط ش کنم