2777
2789
مبارکه عزیزم ... ‌‌‌‌مهشت هفته و چهار روز بودم رفتم سونو گفت ضربان نداره دکتر گفت هفته بعد سونو برو ...

سلام عزیزم منم هشت هفته دادم حتی جنین هم نبود تو ساک واسه تو جنین داشت؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نمیکنم گلم من محال بود باردار شم ۳سال نازایی دارم و خیلی بی بی منفی دیدم .یه لوله راست بستس و ا ...

فردا برو از بده، ان شالله ک دلت شاد شاد باشه  

من همیشه تو ماه شعبان اتفاق های خیلی خوبی برام میوفته، ان شالله برا شما هم بهترین خبر باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
مبارکه عزیزم ... ‌‌‌‌مهشت هفته و چهار روز بودم رفتم سونو گفت ضربان نداره دکتر گفت هفته بعد سونو برو ...

انشاءالله صدای ضربان قلبشو بشنوی😍

زیبایی‌باگذرزمان‌کمرنگ‌میشه،ولی‌شخصیت‌آدم‌هاهميشگيه!
باور نمیکنم گلم من محال بود باردار شم ۳سال نازایی دارم و خیلی بی بی منفی دیدم .یه لوله راست بستس و ا ...

خوب دیگه عزیز دلم به حاجتت رسیدی 🤭برا منم دعا کن عزیزم ب شوهرت نگو اول برو ازمایش خون بده مطمئن شو تبریک میگم ایشالله سالم دنیا بیاد😍😘

بله گلم تا هفته ۹ ده احتمال تشکیل قلب و ضربان قلب هست استرس نداشته باش خدای نکرده اگ پوچ باشه خود بخود سقط میشه پس فعلا استرس نداشته باش و دعا کن ک سالم باشه ک ان شا الله هست .من دیدم اینجور موارد 

مبارک باشه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت تورو خدا برامنم دعا کنم باردار شم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

اره جنین بود دست و پاهاشام دیدم تو سونو اندازه جنین ۲۰mmبود ... دعا کنید برام تا هفته بعد برم بزنه قلبش ..شیش هفته و سه روز بود قلب داشت ولی دکتر از ضربان نگفت بهم الان رفتم گفت قلب هست ولی ضربان دیده نمیشه ... دلم نمیاد سقط ش کنم

خوب دیگه عزیز دلم به حاجتت رسیدی 🤭برا منم دعا کن عزیزم ب شوهرت نگو اول برو ازمایش خون بده مطمئن شو ...

نگفتم عزیزم فردا اگ ازمایش مثبت بشه شب میگم بهش 🤩🤩قسمت همه اونایی بچه میخان  بشه انشالله  این لحظه ..انشالله منم باردار باشم

.
نگفتم عزیزم فردا اگ ازمایش مثبت بشه شب میگم بهش 🤩🤩قسمت همه اونایی بچه میخان  بشه انشالله  ...

انشالله که هستی البته میگن چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است بیبی چکت گویای همه چیز هست 

تورو خدا تو این لحظه هاواسم دعا کن باردار باشم🤣البته یکماهه اقدام کردم پریم نشدم ولی منفی بود میخوام برم دکتر عاشق بچم

انشالله که هستی البته میگن چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است بیبی چکت گویای همه چیز هست  تورو ...

انشالله همه باردار بشن منم باردار باشم‌.عزیزم حتما برو دکتر عکس رنگی‌حتما بگیر

.
انشالله همه باردار بشن منم باردار باشم‌.عزیزم حتما برو دکتر عکس رنگی‌حتما بگیر

عکس رنگی واسه چی؟واسه اینکه بدونم باردارم یا نه؟اگه اره که همینکه بیبیم منفی شد ب اندازه کافی افسردم کرده 

شماچرا سه سال باردار نشدین؟