2777
2789
عنوان

سیاهی پوست

187 بازدید | 23 پست

سلاااامممممم خانما میشه ی راهکار بگید واسه سفید شدن پوست 😢❤️ و یه راه حل واسه بلند شدن ناخن ها 

ی آدم علاف 😂 مجرد 😐 درس 😐 سن کم دیگ چی میخوای ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبلیمو

گلاب

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

گلم اگر پوست به طور ارثی و خدا دادی رنگش تیره باشه به طور دائم نمیشه اونو روشن کرد چون حالا فوقش از یک کرمی هم که حاوی کورتن و بتامتازون باشه به طور موقت میشه روشنش کرد و بعد از قطع پوست نابود میشه 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
گلم اگر پوست به طور ارثی و خدا دادی رنگش تیره باشه به طور دائم نمیشه اونو روشن کرد چون حالا فوقش از ...

من قبلاً خیلی سفید بودم الان 😢

ی آدم علاف 😂 مجرد 😐 درس 😐 سن کم دیگ چی میخوای ؟
گلاب روشن می‌کنه؟

خب روشن که شاید بکنه اما بیشتر صاف و خوشگل میکنه که پوست خودت هر جوری هست قشنگ نشون بده

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"