2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی درد دورناف

1813 بازدید | 24 پست

سلام ببخشید کسی بعد خوردن قرص اورژانسی معده و دورنافس درد گرفته؟

من الان سه هفتس قرص اورژانسی خوردم دور نافم و معدم حالت سوزس و درد داره یه وقتایی دور نافم درد میگیره و پایین شکمم بعضی وقتا تیر میکشه قبلش سینه هام درد میکرد الان که نزدیک پریودمه درد سینم خوب شده اینا نشونه بارداریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته پیش خوردم و تخمدان هام خیلی درد میکنه نمیدونم عفونته یا مال قرصه

من ۵ روز بعد خوردن اورژانس خونریزی کردم ۳ روز طول کشید جوری بود که میرفتم دستشویی میومد لخته قرمز پررنگ بود نمیدونم حامله شدم یا نه شما خونریزی نداشتی؟

من ۵ روز بعد خوردن اورژانس خونریزی کردم ۳ روز طول کشید جوری بود که میرفتم دستشویی میومد لخته ق ...

نه اصلا مگه خونریزی باید بکنی؟؟

یعنی خونریزی نکنی بارداری؟؟

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
دو هفته بعد خوردن قرص باید پریود میشدی نشدی؟

نه ماه پیش ۲۱ وم شدم الانا دیگ موعدمه ولی ۵ روز بعد خوردن اورژانسی ۳ روز خونریزی داشتم خونش مثه پریودی بود ولی غلیظ تر و کمتر قرنز پر رنگ بعد یه بار ۷ روز بعد نزدیکی یه بارم ۱۴ روز بعد نزدیگی آزمایش خون دادم منفی بود هر دوبارم ۲ بود خیلی استرس دارم

نه اصلا مگه خونریزی باید بکنی؟؟ یعنی خونریزی نکنی بارداری؟؟

نمیدونم من خونریزی کردم درست بعد پاک شدن رابطه داشتم ۱۷ ساعت بعد اورژانسی خوردم دوباره ۶ روز بعد پریودم باز خونریزی کردم 

نمیدونم من خونریزی کردم درست بعد پاک شدن رابطه داشتم ۱۷ ساعت بعد اورژانسی خوردم دوباره ۶ روز بعد پری ...

نمیدونم والا من دو هفته بعد پاک شدنم بود رابطم و درست تو تخمک گذاریم 

ولی ۱۲ ساعت بعد رابطه قرص خوردم و هنوزم خبری از پریود نیست وقتش نیومده هنوز واسم

تا ۲هفته بعد خوردن قرص باید پریود بشی نشدی بارداری

هنوز نشده دوفته از قرصم 

ولی یکی بود میگفت بعد قرص کلا بهم ریختم خیلی دیر تر پریود شدم

تا ۲هفته بعد خوردن قرص باید پریود بشی نشدی بارداری

اخه میگن ممکنه تاخیر بندازه چی؟ اون خونریزی که ۵ روز بعدش کردم حساب نمیشه؟ اخه ۲ هفته بعد اورزانسی آزمایش بتا دادم منفی بود