2777
2789

هردو + وضع مالی

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نه اخلاق بهتره 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه حدی واخلاق مهمه واقعا 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اخلاق خب مهمتره  ولی کسی نمیتونه منکر چهره هم بشه

اخه من ادمی نیستم که چهره برام مهم باشه ولی بهم میگن چند سال بعد پشیمون میشی

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.
اخه من ادمی نیستم که چهره برام مهم باشه ولی بهم میگن چند سال بعد پشیمون میشی

امضات✅💚

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
به دل بشینه فقط خوشگلی زشتی مهم نیس و در مرحله بعد پولش 

آخه در آمدش در اون حد بالا نیست

هر دوتاش ولی بیشتر اخلاقش

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اخلاق و شعورش  شوهرم خوش قیافه است ولی اخلاقش خیلی اذیتم کرده دیگه فقط منتظرم شرایطم واسه طلاق ...

امیدوارم برات هرچی خیره پیش بیاد