2777
2789

من دخترم سه ماهه به دنیا اومده ، صبح ها همیشه کوفته ام 

از خواب پا میشم دوست دارم یه چیزی بخورم کلی انرژی بگیرم ولی معمولا به آب جوش با ساقه طلایی ختم میشه😂

تو بهترین حالت تخم مرغ پخته 😃

گاهی به همسرم میگم یک کیلو شیرینی میگیره دیگه همون شام و ناهار منه

شما تو میان وعده هاتون چی می خورین؟ یا خسته این و نمیتونین بخوابین چه طور جبران میکنین؟

( من دخترم رو تنها بزرگ میکنم و کمکی ندارم واسه همین وقتی خیلی بی خوابی میکشم سعی میکنم یه چی بخورم انرژی بگیرم ، کنارش دانشجو ام و یه کار پاره وقت هم دارم که وقتی واسه آشپزی نمیزاره)

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

قهوه بخورر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هات چاکلت معمولا اگه کیکی چیزی هم باشه باهاش میخورم

چه عالی😋

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

عزیزم یه خدمتکار بگیر هم برای پرستاری از بچه هم شام یا ناهار و صبحونه براتون درست کنه خودتم دیگه راحتی

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

من نسکافه،چایی،هایپ😅

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
ویتامین و آهن هر روز بخور  

خیلی سر قرص خوردن تنبلم از این به بعد بیشتر حواسم رو میزارم 👍👍