2777
2789
عنوان

بعد کلی کار چی می خورین خستگی تون در بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 37 پست

اولا برنامه ریزی کن

صب زود بیدار شو اسپرسو بخور

کارای خونه رو شب قبل انجام بده غذای روز بعدت هم بزار روی هم 11 تا 12 شب میشه

صب ک بیدار شدی یه قهوه بخور با صبحانه 

بعد اگه بچت بیدار بود ک سرگرمش کن و کارت انجام بده

اگه هم خواب بود که درس بخون

بیدار شد کار شغلت انجام بده 

و اینکه سعی کن خواب بچه رو درست کنی طبق گفته های دکتر هلاکویی اگه بچه 6 ماهگی اتاقش جدا بشه شیر شبش هم قط بشه هم مادر بهتر میخوابه هم بچه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عزیزم موفق باشی من چای و نسکافه دوست دارم اروم میشم

😍ممنوونم چه عالی

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه خدمتکار بگیر هم برای پرستاری از بچه هم شام یا ناهار و صبحونه براتون درست کنه خودتم دیگه راح ...

اصلا اعتماد ندارم راستش 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اصلا اعتماد ندارم راستش  

یا مثلا مامانتو یا اگه خواهر داری خواهرتو بگو بیاد کمکت کنه تو کارها 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

حتما نه شب تو رختخواب باش. خواب مهم ترین انرژی زاست. بادوم وگرد کن با خاک قند. هروقت چشمت افتاد بهش یه قاشق مرباخوری بخور. سه شیره یه قاشق تو آب حل کن روزی یه بار بخور. اگه تونستی قاووت بخر. شیرینی چیه میخوری😐 هیچ خاصیتی نداره که. منم پسرم سه ماهشه

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

دوستمون راست میگن بهتر از قهوه و چای حتمن مولتی ویتامین بخور با قرص اهن.پسته بخور جگر بخور خودتو تقویت کن .بعدا حتمن یه صبونه گرم مثل عدسی یا تخم مرغ تو کره شیر گرم با عسل اینا رو بخور پیششم قهوه ایی هات چاکلتی باشه هم بهتر 

اولا برنامه ریزی کن صب زود بیدار شو اسپرسو بخور کارای خونه رو شب قبل انجام بده غذای روز بعدت هم بز ...

راستش خیلی دوست دارم برنامه بریزم 

ولی الان حتی شب دو ساعت پشت هم نمی خوابم، بعد صبح تا ظهر و بعضی وقت ها تا غروب یکسره کلاس دارم یه جورایی برنامه ام بهم خورده ، چون کوچولوم برنامه نداره نمیزاره منم سر وقت کارام رو بکنم 

یادت باشه  بخوری زایمان کردی احتیاج داری   کمبود آهن و ویتامین باعث بی حالی میشه  ...

آره همیشه سرگیجه دارم مرسی که گفتی عزیزم

یا مثلا مامانتو یا اگه خواهر داری خواهرتو بگو بیاد کمکت کنه تو کارها 

خواهر ندارم ولی مادرم هفته ای یک بار صبح میاد حدود ۹ تا ساعت ۱۲ کمکم میکنه 

راستش خیلی دوست دارم برنامه بریزم  ولی الان حتی شب دو ساعت پشت هم نمی خوابم، بعد صبح تا ظهر و ...

ببین تو باید بچه رو برنامه بدی.. و اینکه کلاس هات همه انلاینه؟ من فقط برام فایل میزارن نهایت در هفته 3 ساعت انلاین بزارن همشون باهم... 

منم متاهلم دوتا شغل نصف نیمه دارم کار خگنه ام تمامش با منه درسامم هست

واقعا بی برنامه بودن باعث شدن برای درسام کم بزارم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹