2777
2789
عنوان

خواهرم از درد داره بیهوش میشه کسی هس بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنای ماهم همین شد دردای وحشتناک هیچکسم نمیفهمید.اخر یه دکتر گفت از صفراس.فهمیدن صفراش داغونه عمل کرد و خوب شد.کلا دراورد صفرا رو

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
ن عملش کرده اینو

پس سنگ صفراس مامان منم دقیقا این حالتارو داش..بالا میاورد با درد شدید شکم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عکس و آزمایش هاش چی نشون داده

میگن سالمه هیچی نیس. ازمایشای خدایی نکرده سرطان این چیزا هم نیس. اصن نمیدونیم دیگ پیش کی بریم.

حاضریم همه زندگیمونو بدیم برع اما این حالش خوب شه. 

انگار روح از بدنش خارج میشه باز برمبگرده از درد. اشکم در اومده

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

میتونه سنگ داشته باشه تو کلیه یا کیسه صفرا

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
نمیدونم دلیلش چیه..ولی همه ی اینا از سردیه معدس..من به زور این وقتا یه خرما میخورم..یا کف دستم یکم خ ...

زیره سیاه و زنجیبیل بهش دادم. 

شیرینی میخوره بدتر میشه.

حوله گرم کردم. نمبدونم چکا کنم واقعا دیگ. رنگش شده سفید

میگن سالمه هیچی نیس. ازمایشای خدایی نکرده سرطان این چیزا هم نیس. اصن نمیدونیم دیگ پیش کی بریم. حاضر ...

ممکنه دل درد عصبی باشه. من از هفت سالگی تا الان موقع امتحانات یا شرایط اضطراب آور اینطور میشدم

پس سنگ صفراس مامان منم دقیقا این حالتارو داش..بالا میاورد با درد شدید شکم

خب باید کجا بره اینو تشخیص بدن؟ 

اندوسکوپی ؟

زیره سیاه و زنجیبیل بهش دادم.  شیرینی میخوره بدتر میشه. حوله گرم کردم. نمبدونم چکا کنم واقعا ...

نکنه اندومتریوز داره من یه بارشیرینی خوردم درحدیه زایمان دلدرد گرفتم وبدنم نمیتونست شیرینی هضم کنه باورکن هرچی بود بالااوردم اخرم کارم به اورژانس ومسکن قوی کشیدالبته من پریود بودم .بهش چیزهای شکردارنده به هیچ وجه فقط ببریدش دکترسریع