هزارتا دکتر رفتیم خانما. هیشکی نمبتونه بفهمه چشه. دلدرد وحشتناک داره ک هیچ چیزی خوبش نمیکنه. ببخشید گلاب ب روتون از درد استفراغ مبکنه و بیهوشی بهش دست میده.از ۵ صب بالا سرشم.ب اورژانس زنگ زدیم میگ باید بیارینش بیمارستان ببینیم چشه. راستش خاطرات خوبی از این یهو بیمارستان بردن نداریم.تزریقای اشتباه و... جون دوتا از عزیزامونو گرفته.کسی اینجوری شده ک اخر دلیلشو بفهمه؟
من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم دلیلش چیه..ولی همه ی اینا از سردیه معدس..من به زور این وقتا یه خرما میخورم..یا کف دستم یکم خیلی کم نمک میریزم ..اما حالا این که میگی بیهوش میشه رو نمیدونم
امروز برای چندمین بار سونو گرافب رفته. هرنوع ازمایشی انجام داده. همه میگن نمیفهمیم از چیه.نمیدونیم چکا کنیم بخدا خسته شدیم اینقد دردش میگیره ک حتی نفسش بالا نمیاد.باید الان چکا کنم یکم اروم شه؟
من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
منم دلدرد وحشتناک داشتم جوری ک میزد ب مثانه و احساس میکردم الان ک بمیرم
من باردار بودم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد