2821
2789

جریان چیه 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه بار نوشتم تو شرایط بد  هیچی نشد

نظرم اینه اگه باایمان قوی و حس خوب مینوشتی اجابت میشد.ببین منم امشب خیلی دلم گرفته بود تا نیم ساعت پیش ،یهو دیدم اسمون خدا بارونی شد.اونجا بود که گفتم پاشو دختر ببین خدا بهت نشونه داده که درست میشه فقط باید صبرداشته باشی تا سر زمان خودش درست بشه.معجزه اتفاق میفته فقط کافیه با تموم وجودت باورش داشته باشی😉✨

الهی به تمام خواسته های دلیت برسی

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
نظرم اینه اگه باایمان قوی و حس خوب مینوشتی اجابت میشد.ببین منم امشب خیلی دلم گرفته بود تا نیم ساعت پ ...

اتفاقا با ایمان قوی نوشتم 

چون تو یه شرایطی بودم که هیچ تیکه گاهی جز خدا نداشتم واقعا هیچ چیزی

خیلی با اطمینان نوشتم ولی نشد

سلام عزیزم شما خودت چ تجربه ای داشتی ؟

سلام دوستم.

ببین من زیاد معجزه داشتم تو زندگیم .

مثلا انقدر به خودم تلقین کردم که سرطان شکست میدم که دادم اونموقع با کائنات اشنا نبودم فقط زبونی بیان میکردم.

کم کم با قانون جذب و کائنات اشنا شدم .به خدا نامه نوشتم.به فرشته ها نامه نوشتم.خیلی از چیزایی که تو رابطه عاطفیم امکان وقوعشون صفر بود ،اتفاق افتاد.

امشبم که میبینی اینجام خیلی دلم شکسته بود چون خواسته بزرگی دارم تا دیدم داره بارون میاد گفتم بفرما اینم یه نشونه خوب از طرف خدا.مطمئنم که درست میشه فقط باید باورش داشت.مهم نیست چقدر زمان ببره ،تو بخش زمان نباید دخالت کرد ،باید سپرش به اون بالاسری.به وقتش اتفاق میفته😉✨

جریان چیه 

داریم راجب قانون جذب و نامه به فرشته و معجزات حرف میزنیم.پاسخی که به دوستان دادمو بخون متوجه میشی

داریم راجب قانون جذب و نامه به فرشته و معجزات حرف میزنیم.پاسخی که به دوستان دادمو بخون متوجه میشی

آها بله 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
اتفاقا با ایمان قوی نوشتم  چون تو یه شرایطی بودم که هیچ تیکه گاهی جز خدا نداشتم واقعا هیچ چیزی ...

ببین وقتی مینوسی باید بزاریش کنار و بیخیالش بشی.هرگز نباید ذهنت به اون سمت بره که ای وای برفرض مثال یک ماه گذشت چرا براورده نشد. من مطمئنم یه جای کارو اشتباه کردی 😉

اصن واسه خدا نامه بنویس .جوری بنویس که انگار خواستت براورده شده .برفرض مثال بگو ممنونم خدایا که همسر ایده الم با این مشخصات رو پیدا کردم و زندگی قشنگی داریم کنار هم.هروقتم دیدی داری فاز منفی میگیری پاکسازی کن.مدام پشت سرهم تکرار کن خدایا متاسفم،من رو ببخش،سپاسگذارم دوستت دارم.

سلام دوستم. ببین من زیاد معجزه داشتم تو زندگیم . مثلا انقدر به خودم تلقین کردم که سرطان شکست میدم ...

گله من خداروشکر ک انقدر قوی هستی و بدنتو که خونه خداست پاک کردی از بیماری الهی شکر خدا همه بیمارانو شفا بده

چقد حس خوبی ازت گرم عزیزم

منم وقتی تو ی فکرایی بودم تاپیکتو دیدم

واسه منم تاپیکه شما نشونه بود

برات بهترینارو آرزو میکنم دوسته عزیزم

گله من خداروشکر ک انقدر قوی هستی و بدنتو که خونه خداست پاک کردی از بیماری الهی شکر خدا همه بیمارانو ...

الان نظرتو دیدم عزیزم شرمنده.

چقدر خوشحال شدم ازاینکه تونستم ذره ای بهت حس خوب انتقال بدم😍.

بهترین ها سهم دلت✨

2825
2823
2791
2779
2792