2777
2789
عنوان

باردارها‌ و باتجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
اره دکتر به من گفته بود واسه طبیعی این کارو کنم ولی شوهرم راظی نشد الو مشورت کنی با دکترت بد نیست&nb ...

من سزارینم. می‌خوام با باز شدن دهانه رحم یا پارگی کیسه آب برم بیمارستان و سریع عملم کنن

از استرس میمیرم. خیلی استرسی هستم 

گلم هیچی نمیشه فک کنم بخاطر بریچ بودنش این استرسو داری ولی فرقی نداره ک خب نچرخیده چرا باید مشکلی پیش بیاد..من یکی از دوستام تا هفته ۴۰ صبر کردن الانم بچش یکسالشه خداروشکر مشکلی نداشته تاحالا...استرس برات سمه بیخیال باش

İyi ki sevmişim seni

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارینم. می‌خوام با باز شدن دهانه رحم یا پارگی کیسه آب برم بیمارستان و سریع عملم کنن

عزیزم در جریان باش اگه سریع پیشرفت زایمان داشته باشی طبیعی میشی بریچ هم باشی طبیعی بدنیا میارن 

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
مگه میشهههه

بله چرا نشه اگه الان کیسه ابت پاره بشه تا بری بیمارستان به دکترت خبر بدن کلی زمان می‌بره نصف دردهای زایمانی رو کشیدی حداقل خواهر خودم بریچ طبیعی زایمان کرده

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم