2777
2789

من بچه دار نمیشم الان دوسال نیمه  که این انتظارو دارم این تاپیکو میزنم انشالله بچه دار شدم نشونش بدم 

بچه دار نشدن خیلی سخته چه روزایی شوهرم با یه بچه بازی میکرد من بغض میکردم چه روزایی اسم بچه میومد من  گریم میگرفت چه وقتا که دکتر میرفتم میگفت مشکلی نیست این ماه باردار میشی با خوشحالی از مطب بیرون میومدم که این ماه مادرمیشم  حیف که دوسال نیم گذشت من مادر نشدم وهمسرم پدر نشد ماه به ماه گریه که خدایا چرا  ای خدایا بزرگ اونقد گریه دعا کردم که دیگه اشکی برام نمونده خدایا نگاه میکنم همه کسایی که با من  ازدواج کردن بچه دار شدن بچشون سه سال یا ۴ سالشون اما من هییی روزگار

فلک اون سرنوشتی که برام نوشتیو چی میشد یه زره بهتر مینوشتی اول زندگی همش سختی سختی سختی الانم خدارو شکر خوبه زندگیم اما کااااش یه بچه به ماهم میدادی  ..... 

این تاپیکو زدم خدا میدونه که من سالی دیگه مادر میشم یا نه اصلا زنده هستم یا نه 

خدایا هیچ کسی رو در انتظار فرزند نذار 

این نوشته بماند به یادگار✨

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شااله به زودی عزیزم

من ۸ ساله ک منتظرم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ان شاءالله که خدا بهت بچه بده 

ممنون عزیز دلم 💝

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

حتما خدا حواسش بهت هست ایشالا زودی مامان میشی😍🌹

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
به حق فاطمه زهرا  بیدار میشی  ولی نمیدونم چرا یه حسی بم میگه صاحب  یه پسر میشی ...

ممنون گلم سختی از این بیشتر داره میشه سه سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله که مادر بشی

نا امید نشو یکی از کاربر های اینجا بعد 5سال باردار شد

ایشالا تو هم میشی 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من خودم اولین بچه ام و بعد 4 سال😅

حتی هنوزم وقتی مادر و پدرم تعریف میکنن خبر بچه دار شدنشونو شنیدن ذوق میکنن

الهی برای شما♡

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡