2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 66 پست
وای ارهه از استرس داغون شدم بخدا ولی بازم نمیرم بخونم شما هدفت چیه؟ 

همون

انقدر این استرس کوفتی بازدهی رو میاره پاییین😩

هدف والا چی بگم😂

پزشکی و دندون فکر نکنم؛داروو هم با فیزیو خوبه

دیگه خداکنه حداقل پرستاری بیارم

امسال هرچی بشه میرم

همون انقدر این استرس کوفتی بازدهی رو میاره پاییین😩 هدف والا چی بگم😂 پزشکی و دندون فکر نکنم؛دارو ...

بخدااا

ان شاالله موفق باشی عزیزم، فقط اینکه من تو این برنامه هه چطوری پیدات کنم؟اسم کاربریت sevda ست؟ 

محتوای تاپیک های این کاربر صرفا جهت ثبت روزمرگی بوده و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد☘️😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدااا ان شاالله موفق باشی عزیزم، فقط اینکه من تو این برنامه هه چطوری پیدات کنم؟اسم کاربریت چیه؟&nb ...

فدات باهم انشالله😘

تو اون برنامه نمیشه چت کرد یا هر چی

تو گروه هستی ک

اون منم

دو نفریم😄 

فدات باهم انشالله😘 تو اون برنامه نمیشه چت کرد یا هر چی تو گروه هستی ک اون منم دو نفریم😄 

عزیزی💙

اره گلم میدونم نمیشه چت کرد برا اینکه ساعت مطالعه همو ببینیم پرسیدم

اره پیدات کردم

محتوای تاپیک های این کاربر صرفا جهت ثبت روزمرگی بوده و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد☘️😌
😂😂 ن تاپیک کنکوریه تگت کردم بخون بنظرت واقعیه؟

من خیلی شنیدم و خوندم تو سایتا که تو 4 ماه تونستن ولی نمیدونم والا،غیر ممکن نیست ولییی خیلی سخته

من خیلی شنیدم و خوندم تو سایتا که تو 4 ماه تونستن ولی نمیدونم والا،غیر ممکن نیست ولییی خیلی سخته

والا یکمم ما گندش کردیم کنکورو

میگم دیگه استرس داریم...

دیگه بیا این مدت با کیفیت بخونیم بقیش بسپاریم ب خدا❤

امسال ظرفیت هارو هم زیاد کردن

من از یه دانشجوی پزشکی تو همین سایت پرسیدم که میشه تو 4 ماه پرشکی اورد؟تازه من پایمم نسبتا خوبه چون مدرسم خوب بود... گفتش نهههه

والا یکمم ما گندش کردیم کنکورو میگم دیگه استرس داریم... دیگه بیا این مدت با کیفیت بخونیم بقیش بسپا ...

اره ان شاالله با قدرت این 4 ماهو بخونیم بقیش توکل به خدا

من از یه دانشجوی پزشکی تو همین سایت پرسیدم که میشه تو 4 ماه پرشکی اورد؟تازه من پایمم نسبتا خوبه چون ...

اینجا اکثرا دانشجوی پزشکی نما هستن گلم...پزشکی عقدشونه میان میگن اره ما دانشجوییم ببین و باور نکن

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
اینجا اکثرا دانشجوی پزشکی نما هستن گلم...پزشکی عقدشونه میان میگن اره ما دانشجوییم ببین و باور نکن

اونکه صد البته نمیشه به فضای اینجا اعتماد کرد