2777
2789
عنوان

این بچه مال عراقیاست 😐

550 بازدید | 11 پست

.:

#شهیدسیدحمیدمیرافضلی

به یاد همه لوطی های با مرام😍✋🏻

آقـا حمیـد قصه ی مـا ، جوون بـود و بـا کله ای پـر از بـاد ،لات هـای محله هم کلی ازش حساب می بردنـد ، خلاصه بزن بهادری بود بـرای خودش ! یـه روز مادر ایـن آقـا حمید ، ایـشون رو از خونه بیرون انـداخـت و گـفت : بـرو دیگـه پـسر ِمـن نیستـی ، خستـه شـدم از بـس جـواب ِکـاراتـو دادم ...! همه ی همسایه هـا هـم از دستش کلافـه شـده بودنـد ... روزی از روزهـا یـک راننـده ی کـامیون کـه از قـضـا ، دوست حمید بـود جلوی پـای حمید ترمز می زنـه ، ازش می خواد بیـاد باهـاش بـره ، بهش می گه حمیـد تـو نمی خـوای آدم شی ؟؟! بیـا بـا من بریم جبهه ، حمیـد میگه اونجـا من رو راه نمیدن با این سابقه ، راننده به حمید می گه تو بیا و ناراحت نباش ... راه می افتند به طرف جبهه ؛ بین راه توجه حمیـد بـه یک وانت جلب می شه ، پشت وانت , زنی نشسته بود که یک نوزاد بغلش بود ؛ حمید تـا بـه خودش می یـاد می بینه زن ، نوزاد رو از پشت وانـت پرتاب می کنه بیـرون! حمیـد ؛ غیرتش بـه جوش می یـاد . شروع می کنه به دویـدن دنبـال وانـت ، همین کـه می رسه بـه مـاشین ، می پره بـالا ؛ می پـرسه : چی کار کردی با بچه ت زن....؟؟!!! زن سرش رو می اندازه پایین و مثـل ابـر بهار گریه می کنه و به حمید می گه ، من نزدیک یـازده ماه اسیر عراقی ها بودم ،این بچه مال عراقی هاست ، حمیـد می افته روی زانوهـاش ، با دست می کوبـه به سرش !! هی مـدام گریه می کنـه ، بـا اشک و ناله به راننده ی کامیون می گه من باید بـرگردم رفسنجـان ؛ یک کـار کوچیکی دارم ... سید حمید مـا بر میگرده رفسنجـان ، اولین جـا هم میره پیش دوستـاش کـه سر کوچه بودن !! می گه بچه هـا من دارم میرم جبهه !!شماها هم بیائیـد!! می گه بچـه هـا خاک بر سر من و شماهـا ؛ پاشیم بریم ناموسمـون در خطـره...! اومد خونـه از مادر حلالیـت طلبیـد و خداحافظی کرد و رفـت ... بـه جبهـه کـه رسید کفشاشـو داد به یکی ، و دیگـه تو جبهه کسی  اونـو با کفش نـدیـد ، می گفت : اینجا جایی که خون شهدامـون ریخته شده ؛ حرمت داره ... و معروف شــد به سید پا برهنه اونقدر مونـد تـا آخـر با شهید همت دو تایی سـوار موتـور ،هدف گلوله آر پی جی قرار گرفتن و رفتن پیش سید الشهداء...

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست

ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
بچه چ گناهی داشت بچه مرد؟ 😬

نمی دونم مرد یا نه 

ولی خب منم دلم میسوزه برای این بچه ها 

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥

انشاء الله شب جمعه خود امام حسین سلامتی رو از خدا براشون بگیره

این داستانو کجا شنیدی؟ 

از یک کانال تو ایتا