golbano5277 مدیر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 800 عنوان شام چی دارید؟؟😋😋🤪 | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 69 پست چی دارید گشنمه😋😐 1400/12/19 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 دختر منم نمیخوره گوشت فقط دو سه لقمه جوجه اونم از بیرون بگیریم که کلا بدون استخون باشه قرمه سبزی قیم ... دخترتون چند سالشه؟ن دیگ من در این حدم بد غذا نیستماااامن گوشت مرغ میخورم ماهی ... قیمه خوشم نمیاد ولی خب میخورم استانبولی میخورمگوشت گوسفند و گاو اینا نمیخورمک اگ کباب کنن میخورماااا یا چرخ کردشو و...... زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 قرمه سبزی چی؟ 🔪🙂 چند سال پیش نمیخوردمولی الانا میخورم😋😋😂 زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
khodaaam عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 چند سال پیش نمیخوردم ولی الانا میخورم😋😋😂 من فقط گوشت تیکه ای نمیخورم مخصوصا تو خورشتای قرمز مثل قیمه و خورشت بامیه از بادمجون هم بدم میاد ماهی هم دوست ندارم به خاطر همینا غذاهام کم شده شمایی که میگید بدغذایید پس چی میخورید دیگه؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 دختر منم نمیخوره گوشت فقط دو سه لقمه جوجه اونم از بیرون بگیریم که کلا بدون استخون باشه قرمه سبزی قیم ... گوشت گوسفندو براش کامپوت درست کن بخوره عاشقش میشه😂😅من با اینکه تو خورشت اینا رو نمیخورم ولی اینطوری رو میخورم و خوشمزس😋یا براش گوشتو سرخ کن بخوره بخدا اینطوریشو من گاهی اوقات میخورم خیلیم دوست دارم😂😅 زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 من فقط گوشت تیکه ای نمیخورم مخصوصا تو خورشتای قرمز مثل قیمه و خورشت بامیه از بادمجون هم بدم م ... من بخوام بگم زیاده باز از قلم جا میفته خیلیاش😅😂💔ولی خب در کنارش خیلی چیزای دیگم دوست دارم😁😁😋 زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 دخترتون چند سالشه؟ ن دیگ من در این حدم بد غذا نیستماااا من گوشت مرغ میخورم ماهی ... قیمه خوشم نمیا ... ۱۳ خیلی ظعیفه چشماش هم همینطور هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
golbano5277 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 800 پای ادم پااااا پاتو نگا کن همون منظورم اینه هیچی نداریم😂 😂😂😂😂 اونم خوشمزس بخور جون بگیری
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9798 املت گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
khodaaam عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 من بخوام بگم زیاده باز از قلم جا میفته خیلیاش😅😂💔 ولی خب در کنارش خیلی چیزای دیگم دوست دارم😁😁😋 آره منم یه چیزایی رو دوست دارم ولی بازم غذاهامون تکراری میشه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 گوشت گوسفندو براش کامپوت درست کن بخوره عاشقش میشه😂😅من با اینکه تو خورشت اینا رو نمیخورم ولی اینطور ... خیلی تلاش کردم با هر روشی که بگی به خدا لب نمیزنه به اجبار باباش دو لقمه میخوره معذرت میخام میره بیرون بالا میاره تخم مرغ هم نمیخوره هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 ۱۳ خیلی ظعیفه چشماش هم همینطور من تو همین سن وقتایی ک روزه میگرفتم چشمام باز نمیشد از بس ضعیف بودم آب بدنم کم میشد ب چشمام میزد خیلی اذیت میشدمولی خب الان بهترم دیگ در اون حد ماه رمضون اذیت نمیشم🤦🏻♀️🙂 زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
دخترک_شهریور عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 387 آره منم یه چیزایی رو دوست دارم ولی بازم غذاهامون تکراری میشه ن والا منو اگ بزارن با همین چیزایی ک دوست دارم هر روز یه مدل غذا درست میکنم😁😁😋 زیباییباگذرزمانکمرنگمیشه،ولیشخصیتآدمهاهميشگيه!
barbadrfte عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 5390 من تو همین سن وقتایی ک روزه میگرفتم چشمام باز نمیشد از بس ضعیف بودم آب بدنم کم میشد ب چشمام میزد خیل ... خوبه خدا رو شکر بخورید تا جون داشته باشید هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...