2821
2789
نوش جونتون مام امشب میل میکنیم😁   کوبیده ندوستم😶💔

ممنون گلم همچنین کوبیده هم دوست دارم کلا خوش غذام فقط کدو تنبل با ماهی نمیخورم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شام مگ‌نمیمونین عروسی؟

نه

طرف ما قبل عروسی حنا بندون میگیرن شام میدن 

فرادای حنا بندون یا حالا چندروز بعدش جشن میگیرن تالار ازساعت ۳تا۶به صرف میوه وشیرینی😄

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
متنفررررم از غذاهای آبکی ک باید توشون نون بریزیم کوبیدم دوست ندارم ولی اگ بدبختانه مجبور شم گاهی می ...

آره خب سلیقه ایه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
متنفررررم از غذاهای آبکی ک باید توشون نون بریزیم کوبیدم دوست ندارم ولی اگ بدبختانه مجبور شم گاهی می ...

ولی کوبیده دوست نداری با من حرف نزن   

متاسفم برات که کوبیده دوست نداری 😂😒

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من ب حتی گوشت نمیخورم😑💔😂😂 بدمزس🤷🏻‍♀️

دختر منم نمیخوره گوشت فقط دو سه لقمه جوجه اونم از بیرون بگیریم که کلا بدون استخون باشه قرمه سبزی قیمه استانبولی گوشت نمیخوره 😭😭😭

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...