2821
2789
دختر منم نمیخوره گوشت فقط دو سه لقمه جوجه اونم از بیرون بگیریم که کلا بدون استخون باشه قرمه سبزی قیم ...

دخترتون چند سالشه؟

ن دیگ من در این حدم بد غذا نیستماااا

من گوشت مرغ میخورم ماهی ... قیمه خوشم نمیاد ولی خب میخورم استانبولی میخورم

گوشت گوسفند و گاو اینا نمیخورم

ک اگ کباب کنن میخورماااا یا چرخ کردشو و......

زیبایی‌باگذرزمان‌کمرنگ‌میشه،ولی‌شخصیت‌آدم‌هاهميشگيه!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سال پیش نمیخوردم ولی الانا میخورم😋😋😂

من فقط گوشت تیکه ای نمیخورم مخصوصا تو خورشتای قرمز مثل قیمه و خورشت بامیه 

از بادمجون هم بدم میاد 

ماهی هم دوست ندارم  به خاطر همینا غذاهام کم شده 

شمایی که میگید بدغذایید پس چی میخورید دیگه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دختر منم نمیخوره گوشت فقط دو سه لقمه جوجه اونم از بیرون بگیریم که کلا بدون استخون باشه قرمه سبزی قیم ...

گوشت گوسفندو براش کامپوت درست کن بخوره عاشقش میشه😂😅من با اینکه تو خورشت اینا رو نمیخورم ولی اینطوری رو میخورم و خوشمزس😋

یا براش گوشتو سرخ کن بخوره بخدا اینطوریشو من گاهی اوقات میخورم خیلیم دوست دارم😂😅

من فقط گوشت تیکه ای نمیخورم مخصوصا تو خورشتای قرمز مثل قیمه و خورشت بامیه  از بادمجون هم بدم م ...

من بخوام بگم زیاده باز از قلم جا میفته خیلیاش😅😂💔

ولی خب در کنارش خیلی چیزای دیگم دوست دارم😁😁😋

دخترتون چند سالشه؟ ن دیگ من در این حدم بد غذا نیستماااا من گوشت مرغ میخورم ماهی ... قیمه خوشم نمیا ...

۱۳ خیلی ظعیفه چشماش هم همینطور 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
من بخوام بگم زیاده باز از قلم جا میفته خیلیاش😅😂💔 ولی خب در کنارش خیلی چیزای دیگم دوست دارم😁😁😋

آره منم یه چیزایی رو دوست دارم ولی بازم غذاهامون تکراری میشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
گوشت گوسفندو براش کامپوت درست کن بخوره عاشقش میشه😂😅من با اینکه تو خورشت اینا رو نمیخورم ولی اینطور ...

خیلی تلاش کردم با هر روشی که بگی به خدا لب نمیزنه به اجبار باباش دو لقمه میخوره معذرت میخام میره بیرون بالا میاره تخم مرغ هم نمیخوره

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
۱۳ خیلی ظعیفه چشماش هم همینطور 

من تو همین سن وقتایی ک روزه میگرفتم چشمام باز نمیشد از بس ضعیف بودم آب بدنم کم میشد ب چشمام میزد خیلی اذیت میشدم

ولی خب الان بهترم دیگ در اون حد ماه رمضون اذیت نمیشم🤦🏻‍♀️🙂

آره منم یه چیزایی رو دوست دارم ولی بازم غذاهامون تکراری میشه

ن والا منو اگ بزارن با همین چیزایی ک دوست دارم هر روز یه مدل غذا درست میکنم😁😁😋

من تو همین سن وقتایی ک روزه میگرفتم چشمام باز نمیشد از بس ضعیف بودم آب بدنم کم میشد ب چشمام میزد خیل ...

خوبه خدا رو شکر بخورید تا جون داشته باشید