2821
2789
عنوان

كي بلده خواب تعبير كنه ؟

62 بازدید | 11 پست

من داييم نه ماهه فوت كرده تو خوابمون نميومد بعد ديشب خوابشو ديدم خيلي دور بود ازم وسط جمعيت  داد زدم بهش گفتم كجا بودي گفت خيلي وقت بود ميخواستم بيام ولي نميزاشتن بعد با دستم اشاره كردم كه بيا اينجا نرو ، گفت من نميتونم بمونم من جزو ياراي امام حسينم بايد برم ، حتي صورتشم نتونم درست ببينم زودم از جلو چشمام محو شد ...😭✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیشگو میگوید خواب انسان خیال ذهنی است که از افکار زیاد نشعت میگیرد و ااصلن اعتبار ندارد شما خوابش را ...

زياد كه بهش فكر ميكنم ولي مذهبيم نيستم 

بازم ممنون از نظرتون 💛

خوش بسعادتش که یکی از یاران امام حسین ع شده......ازحالش براتون گفته وگفته جاش خیلی خوبه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
زياد كه بهش فكر ميكنم ولي مذهبيم نيستم  بازم ممنون از نظرتون 💛

نه رویای صادقانه هم داریم نمیشه گفت خواب الکی همش...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نه اصلا اینجوری نیست

پیشگو میگوید هر کسی نظری دارد و قابل احترام . ولی ذهن انسان یه کامپیوتر هوشمند است و شب هنگام استراحت ناخودآگاه فیلم هایی پخش میکند که در حافظه میماند . ذهن انسان یکی از زیبا ترین حیات در کهکشان راه شیری است ای دختر جوان .

2825
2823
2791
2779
2792