2777
2789
عنوان

سقط هفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 57 پست
نمیخوای بری دکتر؟

امروز دکترم نیست پیام هم دادم جواب نمی‌ده.. بیمارستان برم صدا قلبش رو چک می‌کنن؟

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم هفته یازده هستم ولی ی هفتس سینه هام شل شده نگرانم ینی چیزی شده خونریزی اینا ندارم 

منم همینطور شدم.نگرانم

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
امروز دکترم نیست پیام هم دادم جواب نمی‌ده.. بیمارستان برم صدا قلبش رو چک می‌کنن؟

به هر حال بهتره تحت نظر باشی حتی توی بیمارستان

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

اره برو بیمارستانی که دکترت باش قرارداد داره

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
وای اصلا ب سینه ربطی نداره من از اول سینم شل بود الانم شله 

ایشالا به راحتی بارداریت طی شه

خانوما نگران نباشین شما ک مشکلی ندارین

من بارداریم پوچ بود اوایل بارداری سینه هام بزرگ و دردناک شد ولی وقتی فهمیدم بارداریم پوچه سینه هام کم کم شل شد زیر شکمم از سفتی دراومد .هیچ علایم بارداریم نموند

استارتر ی سونوگرافی برو صداشوگوش کن اصلا ب بیمارستان و..نیازی نیس 

سونو بدون نسخه پزشک انجام میدن؟