2777
2789
عنوان

سقط هفته ۹

826 بازدید | 57 پست

سلام 

من هفته ۹ ام خونریزی داشتم دوشنبه که سونو رفتم جنین خوب بود دکتر گفت ۱۰ روز دیگه باز بیا، هماتوم ۴ در ۳ داشتم...

اما باز خونریزی شدید داشتم با لخته..از دیروز هم ویار و اشتهایی که از اول حاملگی داشتم دیگه تموم شد یعنی سقط شد و من نفهمیدم؟ خونریزیم زیاد بود ولی درد آنچنانی نداشتمکسی بوده ۹ هفته بدون درد سقط کرده باشه؟

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سینه هات شل شده بدون سقط کردی یا در حال سقطی البته نمیشه قطعی حکم کرد برا من اینطور بود 

عزیزم منم هفته یازده هستم ولی ی هفتس سینه هام شل شده نگرانم ینی چیزی شده خونریزی اینا ندارم 

اگه سینه هات شل شده بدون سقط کردی یا در حال سقطی البته نمیشه قطعی حکم کرد برا من اینطور بود 

اره سینه هام هم از اول بارداری درد میکرد اونم خوب شده

نه هفته بودم دو روز ویارم کم شد ولی باز برگشت

ایشالا که جنین سر جاش باشه ولی ویارم برنگرده🤭

نمیخوای بری دکتر؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
لخته ک میگم اندازه کف دست ها. 

دقیقا لخته بزرگ اندازه کف دست ولی جنین ندیدم...حالا نمی‌دونم اصلا جنین اگه بود چه شکلی بود ولی هر چی اومد لخته بود بدون درد