2777
2789
سلام. دختر من یک سالشه اما غذاشو باید کامل له شده بخوره. اگه یه تکه کوچیک سیب زمینی یا برنج له نشده باشه تو گلوش میپره و هرچی خورده بالا میاره امروز بردمش دکتر گفت عکس رنگی از مری بگیریم ببینیم تنگی مری داره یا نه خیلی نگرانم کسی همچین تجربه ای داره؟ بچه هاتون غذای میکس نشده رو بدون مشکل میخورن؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من پسرم پنج ماهشه حریره هم میدم یکه بعضی وقتا تکه بادوم درشت تره یا مثلا برنج له شده ها بزرگتره تو گلوش نمیپره!! عجیبه بچه یه ساله اینجوریه !!!عکس نگرفتی؟!
ساعت دیواری خونمون رو برداشتیم و به جاش عکس مهدیارمونو گذاشتیم. حالا مهدیار شده تموم لحظه هامون…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش داداش من 4سالشه اگه لقمه بزرگ برداره تو گلوش گیر میکنه نگران نباش این بخاطر اینه ک عین مادرمن از روز اول بچه رو عادت ندادی ب خوردن.برنج معمولی و فقط بچت شفته خورده عادت کرده
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
نگران نباش همش برحسب عادت بچس ببین چطور عادتش دادی ک غذابخوره غذای چطوری بخوره اگه غذاش پرنمک بوده الان فقط غذای شور دوسدارن
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
ببخشید نتم قطع شد. چهار تا دندون داره. ولی اصلا نمیجوه. عادت نکرده
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
باید از اول به بچه عادت بدی. یواش یواش غذاشو از حالت میکس سفت ترو سفت تر کنی تا عادت کنه. و یاد بگیره اگه لقمه درشت بود چیکار کنه. طبیعیه چند باری غذا گیر کنه و بالا بیاره ولی باید خونسرد باشی و نترسونیشو و کنترلش کنی تا خودش یاد بگیره که با بالا آوردن یا سرفه کردن کارشو انجام بده.
بسم الله الرّحمن الرّحیم / یا الله یا الله یا الله یا ربّ یا ربّ یا ربّ یا حیّ یا حیّ یا حیّ یا ذالجلالِ والاکرام یا حیّ یا قیّوم اسئلُکَ باسمِکَ العَظیم ان ترزقنی وَلَدا" صالحا" طیّبا" برحمتِکَ یا ارحم الراحمین