2777
2789
عنوان

سونوی ان تی ۱۲ هفته

10305 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دیروز رفتم سونوی ان تی

اولا که دکترم خودش تو مطبش انجام داد و نفرستاد مرکز دیگه ای حالا نمیدونم اشکالی داره یا نه ؟ 

و اینکه گفت ۱۱ هفته و ۶ روزی ان تی ۱.۶ هست و گفت همه چیز نرماله ولی اصن راجبه تیغه بینی حرف نزد ودورشکم و طول بچه رو اندازه گیری کرد نباید تیغه بینی و میدید؟ توی عکس سونوگرافی که به من داده اینا هست 

BPD,AC,CRL,NT

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیده عزیزم...

بعد هم به قدری این سونوگرافی ان تی خطا داره و بیخود هست، من تعجب میکنم چجوری اطمینان میکنید!

چقدررر جنین سالم که به خاطر خطای ان تی سقط شدن و چقدر کودک سندرم داون که ان تی اصلا تشخیص نداد.

این یه طرح مزخرفه توی کشور ما، برای پز دادن به دنیا! پوک و توخالی! غیر قابل اعتماد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

تیغه بینی رو برا من انومالی گفت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
دیده عزیزم... بعد هم به قدری این سونوگرافی ان تی خطا داره و بیخود هست، من تعجب میکنم چجوری اطمینان ...

من ترکیه هستم اینجاام انجام میدن میخواستم نیفتی بدم من ولی بخاطر برف سنگین پروازا لغو شده گفت باید بفرستیم جواب خونو آنکارا که الان نمیشه منم گفتم ان تی و بدم یعنی میگید کلا انجام ندیم این آزمایشات رو مگه میشه ؟

خب چرا مرکز نرفتی ان تی و انومالی یه چیز خیلی مهم هس ساده نگذر ازش

من ایران نیستم ترکیه ام اینجاام فقط دکترخودمو میشناسم اونم چیزی نگفت خودش واسه همروانجام میده میخام بدونم همینایی که برای من چک شده تومرکزای ان تی هم چک میشه 

جدیدا توی انتی تیغه رو نمی بینن میره آنومالی نگران نباشید

واقعا مرسی ازجوابتون 🙏🏻

همینایی که برای من چک شده توی مراکز ی که ان تی انجام میدن هم چک میشه؟ عکس و بفرستم ببینید ؟ 

من ترکیه هستم اینجاام انجام میدن میخواستم نیفتی بدم من ولی بخاطر برف سنگین پروازا لغو شده گفت باید ب ...

سیستم هر کشور فرق داره. 

توی ایران سیستم غلطه.

ضمنا بسیاری از موارد سقط در ایران که به خاطر غربالگری و کشف نقص جنین انجام میشه، اشکال شرعی داره.

به عنوان مثال، سونوی غربالگری یا آنومالی ممکنه نشون بده بچه دست نداره، مادر نخواد همچین بچه ای رو، غیرقانونی سقط کنه و بعد متوجه بشه دست داشته!!

در زمینه آمنیوسنتز که فرآیند تکمیلی غربالگری هست، این خطا نزدیک به صفره، ولی مشکلات خودش رو داره.

احیانا اگر تشخیص بدن نقص شدید وجود داره، خب سقط میکنن.

اما به نظرت اینهمه فشار استرس به اینهمه مادر، ارزش داره؟!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سیستم هر کشور فرق داره.  توی ایران سیستم غلطه. ضمنا بسیاری از موارد سقط در ایران که به خاطر غ ...

به نظر من باید آگاهانه مادر شد نه به هرقیمتی

چون اون بچه ای که قراره بیاد توااین دنیا خدایی نکرده اگه مشکلی داشته باشه بعدازسوال و جواباش از خدا توی مادرومقصر میدونه و این انصاف نیست باوجود اینهمه پیشرفت علم پزشکی این آزمایشاتو انجام ندیم 

درباره خطا هم من تجربشو داشتم فکر نمیکنم هیچ مادری بعداز ان تی بالا تصمیم به سقط بگیره مطمئنا مراحل بعدی و میره

من سر دخترم۱۰ سال پیش ان تی و بالا گفتن و من آمینوسنتز انجام دادم و جواب این بود که دخترتون کاملا سالمه 

خداروشکر میکنم اما اگر مشکل داشت قطعا سقط میکردم چون به علم پزشکی اعتقاددارم ودوست ندارم هیچ بچه ای با نقصهای شدید بدنیا بیاد چون واقعا گناه دارن 

سیستم هر کشور فرق داره.  توی ایران سیستم غلطه. ضمنا بسیاری از موارد سقط در ایران که به خاطر غ ...

چه بسا همین الان به نسبت سالهایی که خومون بچه بودیم بچه هایی با نقصهای ژنتیکی کمتر دیده میشن خداروشکر واینو مدیون همین آزمایشات هستیم 

به نظر من باید آگاهانه مادر شد نه به هرقیمتی چون اون بچه ای که قراره بیاد توااین دنیا خدایی نکرده ...

میدونی خود من در هفته چندتا مادر به پستم میخوره که به هاطر نتیجه اولیه سونوگرافی، بدون آمنیوسنتز، زرتی میخوان سقط کنن؟!