2777
2789
دخترم 19 ماهشه. دوماهه به تجویز دکتر شروع کردم. شعی میکنم روزی 3.5 میلی بهش میدم . اشتهاش که بهتر شد ...

جدی پسر من هیچی نمیخوره جز شیر خودم. وزنم نمیگیره الان چند ماهه وزنش ثابت مونده. دختر شما وزنشم زیاد شده؟ زینک پلاس میدین دیگه همون که عکس یه خانم روشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم 19 ماهشه. دوماهه به تجویز دکتر شروع کردم. شعی میکنم روزی 3.5 میلی بهش میدم . اشتهاش که بهتر شد ...

بعد لطفا میشه بگین چه ساعتی بهش میدین؟ بعد ناهار یا صبحانه مثلا کی میدین بهش؟

جدی پسر من هیچی نمیخوره جز شیر خودم. وزنم نمیگیره الان چند ماهه وزنش ثابت مونده. دختر شما وزنشم زیاد ...

من اگه دو سه روز یادم بره آهن و زینک بهش بدم اشتهاش کم میشه و میریزه به هم

وزن رو هم دکتر گفت بچه ها بین 1 تا 2 سالگی رشد زیادی ندارن و زیر 2 کیلو اضافه میشن

من نئوزینک میدم بهش. همون که جعبه اش آبیه و یه خرس کوچولو روشه

بعد لطفا میشه بگین چه ساعتی بهش میدین؟ بعد ناهار یا صبحانه مثلا کی میدین بهش؟

دکتر گفت روزی 2 بار هر دفعه 3.5 سی سی

ولی من روزی یکبار میدم و اونم هر وقت که یادم بیفته   فرقی نمیکنه چه ساعتی از شبانه روز باشه