2777
2789
افسوس نباید میدادم

خب گریه گنه خوبه

میخوره راحت میخوابه دیگ

نگران چی هستی؟؟

اینطوری باشه پوشک هم نباید کرد بچه رو

چون عادت میکنه بعدا نمیره دستشویی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا کاریش نداشته باش با ستون آرامش میگیره

ولش کن

بعدشم ک دندون در بیاره لثه هاش ک درد دارن رو لثه هاش پستونک  میکشه و درد لثه اش ی مقدار کمتر میشه.

لطفا اذیتش نکن

خواهشن 

من ترسشو دارم  نتونم ترک بدم

من نمیترسم چون خواهرم ۱۱ سال از من کوچیک تره کوچیکه پستونکی بود خودش ۱۵ ماهگی پستونکش افتاد تو باغچه چندشش شد دیگه نخواست میاوردیمم میگفت اَخه خواهر وسطیمم مامانم میگفت پستونک می‌خورده اونم ترک کرده

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

یا باید از اول نمیدادی حالا که پستونک دادی نگران نباش  هیچ بچه ای با پستونک خوردن نمیمونه بدتر از دختر من نمیشه که جونش به پستونک بند بود ۳ سالگی باکلی دوز و کلک گرفتمش بالاخره توام میگیری نترس ولی الان زوده دختر منم از ۳ ماهگی خورد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
من نمیترسم چون خواهرم ۱۱ سال از من کوچیک تره کوچیکه پستونکی بود خودش ۱۵ ماهگی پستونکش افتاد تو باغچه ...

۸ ماهش بشه میخواییم بریم مسافرت اونجا شلوغه اونجا میشه ترک داد فک کنم 

۸ ماهش بشه میخواییم بریم مسافرت اونجا شلوغه اونجا میشه ترک داد فک کنم 

آره سرش گرم میشه من یک سالگی میخوام بگیرم شروع کرد به غذا خوردن 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین