جیگرطلای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1118 عنوان چجوری سرویس نقره رو مثل روز اول براق کنم 152 بازدید | 16 پست لطفا یه روش خوبشو بگین که بتونم براق ترش کنم .؟؟ به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol 1400/12/19 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3718 من انگشترمو با آبلیمو سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13387 من یه انگشتر نقره دارم با خمیر دندون و مسواک میوفتم به جونش تمیز میشه
جیگرطلای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1118 من یه انگشتر نقره دارم با خمیر دندون و مسواک میوفتم به جونش تمیز میشه خوب تمیز میشه.. به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol
جیگرطلای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1118 با جلاسنج نصفه شب از کجا بیارمش به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5509 تو ی ظرف تاید بریز و آب ،زیرشم کم _و طلا و نقره بنداز توش بذار بجوشه ۲۰دقه ی ربع_بعد وردار با مسواک تمیز کن و بعد بشور _مث روز اول میشن ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13387 خوب تمیز میشه.. پس گوجه فرنگی پوره کن بمال به همه جاشون ایت خیلی سفید میکنه اگه اینم نشد دیگه نمیدونم
جیگرطلای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1118 ببر برات اب کاری کنن فرصت ندارم. فردا عروسیه. یادم نبود ببرم . به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13387 تو ی ظرف تاید بریز و آب ،زیرشم کم _و طلا و نقره بنداز توش بذار بجوشه ۲۰دقه ی ربع_بعد وردار با مسواک ... اینم من انجام داام عااااااالی بوده یعنی
جیگرطلای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1118 پس گوجه فرنگی پوره کن بمال به همه جاشون ایت خیلی سفید میکنه اگه اینم نشد دیگه نمیدونم مررسسیی به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5509 اینم من انجام داام عااااااالی بوده یعنی آره خودم همین کارو میکنم هرچند وقت ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀