2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 56 پست
آخی الهی😁 منم سالگرد عقدمون نزدیک بود و تاریخش امسال خیلی باحال بود 22/11/00...بعد من 10روز قبلش ف ...

حالا خوبه برنامه چیدی من وسسسسسسسط خونه تکونی گفتم😅😅

امان از دل کم طاقت

سر بارداری اولم دلم نمیخواست به کسی بگم سر این یکی امروز جلو خودمو به زور نگه داشتم که به مادرشوهرم نگم🤦‍♀️😁

البته اولی برام نموند💔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
حالا خوبه برنامه چیدی من وسسسسسسسط خونه تکونی گفتم😅😅 امان از دل کم طاقت سر بارداری اولم دلم نمیخ ...

آره من تا مطمئن شدم یه جفت پاپوش آوردم با برگه جواب آزمایشم و تو برگه آزمایش از طرف نی نی نوشتم که دارم میام باباجون و با روبان بستمش و دوتاشونو گذاشتم تو یه بگ با زرورق و اینا و گذاشتم تو کمد آماده.... دیگه هرروز درمیاوردم نگاش میکردم... و اینجوری شد که نشد تاریخ لاکچری بهش بگم😁

ان شاالله این یکی سالم و سلامت میاد بغلت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من تا مطمئن شدم یه جفت پاپوش آوردم با برگه جواب آزمایشم و تو برگه آزمایش از طرف نی نی نوشتم که د ...

من بارداری قبلیم بی بی چک و با برگه آزمایش گذاشتم تو لپ لپ😅😅

اما سر این یکی واقعا فقققققط دارم به این فک میکنم که بیاد بغلم دیگه هیچی انگار مهم‌نیس برام

ان شاالله که هم‌مال شما هم من سالم دنیا بیاد❤️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
اخه میخواستم ببرمش جایی که حلقه دستم کرد بی بی چکو‌نشونش بدم💔

ببین گلم اصلا نترس از کارکردن.. نمیگم ب ودت فشار بیار نه.. میخوام بگم اونی ک بهت این هدیه رو داده بی شک همونم نگه دارشه. نترس ولی احتیاط کن

میخواستم تولد حضرت علی اکبر بریم شاه عبدالعظیم جایی که حلقه دستم کرد بهش بی بی نشون بدم اما دیشب دل ...

ان شاء الله خیره و بسلامت بغلش میکنی.. دعاکن منم این روزا دلم شاد بشه و یه بچه سالم وصالح و اگه خدا قهرش نگیره یه دختر خوشگل بهم بده🥰

ببین گلم اصلا نترس از کارکردن.. نمیگم ب ودت فشار بیار نه.. میخوام بگم اونی ک بهت این هدیه رو داده بی ...

عزیزم چقد این حرفت آرومم کرد

راستش شوهرم چون شک کرده بود باردارم نمیذاشت کارای سنگین بکنم

ولی امروز یکم یخچال تمیز کردم کمرم درد گرفت ولی حرفت به موقع بود برام

ان شاء الله خیره و بسلامت بغلش میکنی.. دعاکن منم این روزا دلم شاد بشه و یه بچه سالم وصالح و اگه خدا ...

حتما عزیزم حتما برات دعا میکنم اگر لایق باشم

مبارکه عزیزدلم خیلی خوشحال شدم برات 😘😘

قبلا تو تاپیکم صحبت کرده بودیم تاپیکتو که دیدم خیلی ذوق کردم بارداری 😘خدانگهدارش باشه🙏

برا منم دعا کن عزیزم💖

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
مبارکه عزیزدلم خیلی خوشحال شدم برات 😘😘 قبلا تو تاپیکم صحبت کرده بودیم تاپیکتو که دیدم خیلی ذوق کر ...

سلام عزیزم ممنونننننننننن😍

حتما بیادتم❤️❤️

عزیزم تو این شب عزیز منم دعا کن مامان شم ان شاءالله سالم بگیری بغلت 💚

حتتتتما عزیزم حتما براتون دعا میکنم البته اگر لایق باشم

هر روز زیارت عاشورا میخونم بیادتونم❤️