من از بوی سیگار متنفرم امروز بخاطر سیگاری بودن خاستگارم جواب منفی دادم
حالا میخام بدونم زندگی شماهایی ک شوهراتون سیگار میکشن چطوریع؟
ناراحت نیستین؟با بوی بد سیگار چیکار میکنید؟تاحالا ب شوهرتون نگفتین ک بزاره کنار؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
اصلا قبول نکن با اینکه میره حیاط میکشه بوش میاد خفه میشم
خودشون اذیت نمیشن؟
اره از قبل ازدواج میکشیدم شوهرم میگه نکش ضرر داره ولی میگه من نمیتونم زورت کنممن سیگار طمع دار میکشم ...
اخی،امیدوارم ترک کنی هرچه زودتر
چندساله ک میکشی؟
من و شوهرم هر دو می کشیدیم و با همم ترک کردیم...الان بوش بهم می خوره میگم این چه کوفتی بود می کشیدم...دیگه برام قابل تحمل نیست ولی اون موقع برام عادی بود.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!