2777
2789
عنوان

شغل داماد صندوق قرض الحسنه خانگی

177 بازدید | 13 پست

سلام دوستان این خانم رو اگر میشه راهنمایی کنید 👇

من ۲۳ سالمه و خواستگارم ۲۶ ما دو ساله همو میشناسیم و در ارتباطیم این اقا همیشه وقت داشت همیشه توجه میکرد بهم همیشه مراقبم بود خیلی با محبت و مهربونه و... و هم خونه داره هم ماشین هم پس انداز هم وسایل خونه همه چی جور همیشه هم بیکاره ماشالله صبح تا شب یا مسجده یا سینما یا سفر و تفریح یا باشگاه یا کشتی و... برام سوال شد که چیکار میکنه که پول درمیاره بگه منم بکنم 😂 این اقا صندوق قرض الحسنه خانگی داره اعطای وام میکنه به دیگران کار مردمو راه میندازه و تو کسب و کار ها سرمایه گذاری میکنه پسرایی که ایده دارن ولی سرمایه ندارن بهشون سرمایه میده و تو سودشون شریک میشه بهش میگن مضاربه و... خودشم که هیچ از دار دنیا فقط اعتبار داره پیش مردم مردم پول دستش میدن وام میدن وام میگیرن و اینا درامدش خیلی بالاست خیلی ولی خب اصلا کار نمیکنه از چند وکیل و روحانی پرسیدم گفت منع قانونی و شرعی نداره کارش مضاربه، ربا و نزول نیست 

بعد اینکه میگه در اینده هم میخوام همین شغل رو ادامه بدم و خودم دارم از زندگیم لذت میبرم و هدفم از ازدواج اینه که یه دختریو کنارم داشته باشم خوشبختش کنم و خوش بگذرونیم هرچیم بخواد بهش میدم 

و اصلا هم نمیخواد به خودش سختی بده تا لنگ ظهر میخوابه همیشه و خیلیم تنبله 😂 نمیدونم چیکار کنم قبولش کنم؟

اره این ادم خونسردیه سر چیزای الکی عصبی نمیشه  اینش خوبه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شغلش اصلا قابل اتکا نیست و متاسفانه  ک و ن گشاد هم هست اگه این کارو نداشته باشه نمیتونه گلیمش از آب بوشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده