2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

153 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبین شما از قرص لاغری گلوریا استفاده کردین؟

چطور بوده؟

من امروز روز دونمه۸۰ کیلو ام

قدمم۱۶۰

بنظرتون جواب میده؟

توروخدا هر کس استفاده کرده بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونمت قشنگم

ولی تو اخبار صدا سیما دیدم گف تو گلوریا شیشه هست

از اون روز اکیدا ممنوع کردم خوردنشو واسه شاگرداییم ک میگفتن مصرف میکنن گلوریا رو

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نمیخوام بترسونمت قشنگم ولی تو اخبار صدا سیما دیدم گف تو گلوریا شیشه هست از اون روز اکیدا ممنوع کرد ...

اره میدونم توش شیشه اس

اما همه ای داروها توشون مواد هست اینم جزع اوناییه

فقط اینکه شما کم کردین بهاش؟

اره میدونم توش شیشه اس اما همه ای داروها توشون مواد هست اینم جزع اوناییه فقط اینکه شما کم کردین ...

لاغری به چه قیمتی؟؟؟

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
چقد کم کردین؟ عوارض داشت براتون؟

10 کیلو قبلا استفاده کردم. عوارضش ک سردرد بیخابی مثلا دو شب کلا بیداری😐این بده. بعد تپش قلب حس میکنی قلبت میخاد بزنه بیرون. پرحرفی🤣استرس و عصبی بودن. پیشنهاد میکنم نخوری🤢

بهترینش بلوبریه ک عوارض نداشت اما اگ اصلشو پیدا کنی

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
10 کیلو قبلا استفاده کردم. عوارضش ک سردرد بیخابی مثلا دو شب کلا بیداری😐این بده. بعد تپش قلب حس میکن ...

اره دقیقا من الان اینجوریم الان روز دومم امیدوارم منم بتونم کم کنم

عزیزم بعد از این ک اثر قرص می‌رفت بی‌حال نمیشدی؟

چیکار میکردی بعدش برای افت فشارت؟؟؟

اره میدونم توش شیشه اس اما همه ای داروها توشون مواد هست اینم جزع اوناییه فقط اینکه شما کم کردین ...

نه عزیزم من حتی یک‌گرم هم کم نکردم!!! 

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اره دقیقا من الان اینجوریم الان روز دومم امیدوارم منم بتونم کم کنم عزیزم بعد از این ک اثر قرص می‌رف ...

چرا دیگ از خستگی بیخابی. مایعات زیاد بخور چون آب بدنت کم میشه 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳