2777
2789
عنوان

کیا مث من امشب قهرن

157 بازدید | 11 پست

ظهریه هرچی بش گتم بذار برم خونه مامان جونم خالم حالش خوب نیس اجازه نداد فرداهم میخایم بریم شهرستانشون با مامانشو باباش شبیه هم دیدم جاشو برده تو سالن پهن کرده بخابه بنظرتون فردا اصلاااا محلش ندم جلووو مامانش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا آخرم حرف خودش شده، قهرم کرده؟؟؟

اره  عصریع پیامم داد بش گفتمم خسته شدم همش تو خونم اجازه بیرون ک ندارم یجام بخام برم نمیذاری دیگ  تغییر رویه میدم هرکاری دوست داشته باشم میکنم بیرونمو میرم باتوم کاری ندارم اونم گف هر وقت مهر طلاق اومد تو شتاسنامت ازادی بعدشم اومد خونه دیگ محلش ندادم 

اره  عصریع پیامم داد بش گفتمم خسته شدم همش تو خونم اجازه بیرون ک ندارم یجام بخام برم نمیذاری دی ...

زشته بگم خوب کردی.

ولی...

خوب کردی.

مردها کلا توقع پرستیده شدن دارند. خب یه ذره هم خودتون رو جای زن بنده خدا بذارید

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
زشته بگم خوب کردی. ولی... خوب کردی. مردها کلا توقع پرستیده شدن دارند. خب یه ذره هم خودتون رو جای ...

بخدا خاک بر سرش یعنی فرهنگیه هنرمنده ولیی اصلااا اعتماد ب من و این زندگی نداره ببخشید بسگی بیشعوره بخدا نمازم ترک نمیشه قرانم همینجور بعد اجازهه ندارم سرمو از تو خونه بکنم بیرون یا ۳ ساله ازدواج کردیم حق ندارم مو رنگ کنم بش گفتم میرم موهامو رنگ میکنم بیرونمم میرم مهم نیس دیگ برام 

زشته بگم خوب کردی. ولی... خوب کردی. مردها کلا توقع پرستیده شدن دارند. خب یه ذره هم خودتون رو جای ...

اصلا خسته شدم تا خوبه خوبه ولی اگ من بخام جایی برم بی نهایت بیشعوریشو بی فرهنگیشو رو میکنه 

بخدا خاک بر سرش یعنی فرهنگیه هنرمنده ولیی اصلااا اعتماد ب من و این زندگی نداره ببخشید بسگی بیشعوره ب ...

اصلا بهش نگو، یوقت موهاتو کمی متفاوت از رنگ موی خودت ، رنگ کن.

اگر دید و چیزی گفت با آرامش بگو برا دل خودم کردم. دلم یه تنوع کوچولو می خواست.

بذار عادت کنه خودت برای خودت ارزشمندی. محور عالم که نیست.

کلا باهاش بحث نکن. اینجور مردها دنبال اینند که بزرگ شون کنی.

یوقت که رفتی یا رفتید جایی که تو دوست داری، بعدش بگو چقدر خوب بود. امروز چقدر شاداب شدم.

میگم نکنه بیماری شکاک بودن داره؟!!!

اصلا بهش نگو، یوقت موهاتو کمی متفاوت از رنگ موی خودت ، رنگ کن. اگر دید و چیزی گفت با آرامش بگو برا ...

داره  ولی خودش میگ ن شک ندارم ولی دروغ میگ ب من شک داره ک نمیذاره برم بیرون یا جایی

داره  ولی خودش میگ ن شک ندارم ولی دروغ میگ ب من شک داره ک نمیذاره برم بیرون یا جایی

رفیق

صوتهای دکتر حبشی رو درباره اقتدار مرد گوش دادی؟

ضرر نداره. یه مدت گوش کن و عمل کن. زیاد دیدم که زنهایی که نسبتا عمل کردند، مردهای با این اخلاق رو تونستند رام کنند