2777
2789
عنوان

چجوری اعتماد بنفسمونو بالا ببریم؟

100 بازدید | 15 پست

سلام.کسی میدونه چطوری میشه اعتمادبنفسمونو بالا ببریم؟ و به خودمون اعتماد داشته باشیم.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

من که خیلی اعتماد بنفسم پایینه 

اصلا نمیتونم درست و حسابی حرف بزنم

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

من هیچوقت تنها جای نمیرفتم میترسیدم امروز خودم تنها اسنپ گرفتم یه مسیر نسبتا طولانی رو رفتم خیلیم خوشحال بودم  و چقدر اعتماد به نفس داشتم😁😁😎

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچوقت تنها جای نمیرفتم میترسیدم امروز خودم تنها اسنپ گرفتم یه مسیر نسبتا طولانی رو رفتم خیلیم خو ...

من مشکلم اینه کارامو قبول ندارم باور ندارم خودمو.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
من که خیلی اعتماد بنفسم پایینه  اصلا نمیتونم درست و حسابی حرف بزنم

چه بد.تلاشی کردی بهتر شی؟

بخش زیادیش بر اثر.تجربه بالابه میره

عزت نفس اول باید درست بشه و بعد جرات انجام تجربه های جدیدو پیدا میکنی و اعتماد به نفست بالاتر میره

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بخش زیادی بر اثر.تجربه به وجود میاد  عزت نفس اول باید درست بشه و بعد جرات انجام تجربه های جدید ...

اعتمادبنفس جزیی از عزت نفسه.همونو چجوری بالا ببرم؟

اعتمادبنفس جزیی از عزت نفسه.همونو چجوری بالا ببرم؟

کتاب بهت معرفی کنم میخونی؟

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
من مشکلم اینه کارامو قبول ندارم باور ندارم خودمو.

بخوای میتونی

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
کتاب بهت معرفی کنم میخونی؟

کتاب کلا زیاد میخونم.الانم دارم کتاب عزت نفس براندن میخونم ولی موثر نیس ب دلم ننشست ترجمش بده.اره حتما

کتاب کلا زیاد میخونم.الانم دارم کتاب عزت نفس براندن میخونم ولی موثر نیس ب دلم ننشست ترجمش بده.اره حت ...

پس بزار کانال معرفی کنم که چندبار معرفیش کردم تو نی نی سایت چون از اول و پایه آموزش میده و رایگانه و خیلی کمک میکنه 

کتاب های دبی فوردم تحلیل میکنه

کلا خیلی خوبه

روش استفاده از آموزش ها رو پین کرده باید طبق اون کار کنی 

من آموزشای قیمت بالا خریدم ولی این با اینکه رایگانه از اون ها خیلی بهتره فقط باید انجام بدی

مطمئنم بعد یه مدت تغییرو حس میکنی

https://t.me/nedass_abi7

پس بزار کانال معرفی کنم که چندبار معرفیش کردم تو نی نی سایت چون از اول و پایه آموزش میده و رایگانه و ...

وای ممنونم.الان میرم ببینم چجوریه.امیدوارم تاثیر داشته باشه.

وای ممنونم.الان میرم ببینم چجوریه.امیدوارم تاثیر داشته باشه.

برای من خیلی تاثیر داشت

فقط سعی کن بنویسی شون 

از کلوز فرند که لینکش تو پین هست شروع کن

اولش یکم سخته ولی بعد یه مدت اینقدر شیرین میشه و آروم میشی که حد نداره

برای من خیلی تاثیر داشت فقط سعی کن بنویسی شون  از کلوز فرند که لینکش تو پین هست شروع کن اولش ...

الان داشتم تو کانال و پیجش چرخ میزدم.اراده میخاد انجامش.امیدوارم بتونم.ممنونم عزیزم