2777
2789
عنوان

سیگاری بودن خواستگارتون چقدر رو انتخابتون تاثیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیگار میکشیدم همسرم هم میکشید ولی بعد ازدواجمون با هم کمش کردیم نمیگم کامل حذف شد ولی خیلیییی کمت ...

بله برا به عده مهم نیست ولی من مثلا بابام بدش میاد منم چون این مورد پولدار بود خواستم نظرات بقیه رو بپرسم

هفت هشت بار همدیگرو دیدیم جوری که میشناسمش پرخاشگر نیست خیلی صبوره  و واقعا هم خیلی اجتماعیه و ...

اینا نکات مثبتیه حالا رو این مسئله سیگاری بودن باهاش صحبت کن ببینم نظرش چیه بگو اذیت میشم و از این حرفا

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بله برا به عده مهم نیست ولی من مثلا بابام بدش میاد منم چون این مورد پولدار بود خواستم نظرات بقیه رو ...

خب اره منم بابام بدش میاد از سیگار مثلا جلو بابام هیچوقت سیگار نمیکشیم میگم اونجوری معتادش نیستیم که اگه نکشیم مهم باشه برامون 

مطمعنم که فقط سیگاره هنوز بهش نگفتم 

فعلا سیگار رو ملاک قرار نده.

بقیه ملاک هارو ببین.مرد بودنش متعهد بودن مرد کار بودن چشم پاک.و اینکه اجییییی مطمعن شو دوست داره که اومده جلو نه فقط واسه ازدواج.خیییلی مهمه.

فعلا سیگار رو ملاک قرار نده. بقیه ملاک هارو ببین.مرد بودنش متعهد بودن مرد کار بودن چشم پاک.و اینکه ...

باشه عزیزم از همه بهتر شما  راهنماییم کردی انشاالله که همیشه موفق بشید 😘😘😘