2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون باید حرف خواهر شوهرو گوش کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 80 پست
البته مشکی واسه تولد بچه اصن مهم نیست و اشکالی نداره به نظرم
اما خودت هر چی دوست داری بپوش گلم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نطر منم مجلسی بهتره خواهر شوهرت نیتش خوب بوده که بهت گفته وگرنه میتونست نگه بعد خودت ببینی همه مجلسی پوشیدن ناراحت بشی
خدایا...خواستم بگویم تنهایم ،اما نگاه خندانت مرا شرمگین کرد ؛چه کسی بهتر از تو ...؟
بچه ها همیشه که فامیل شوهر بد نمیشه حالا بیپاره نظرشو گفته مگه شما خواهر شوهر نیستید خودتون
خدایا...خواستم بگویم تنهایم ،اما نگاه خندانت مرا شرمگین کرد ؛چه کسی بهتر از تو ...؟
منم تعصبی روی خانواده شوهر ندارم
اما نظر گرفتن در مورد لباس رو کلا نمی پسندم چون سلیقه ای هست و ادم باید خودش شرایط رو بسنجه و انتخاب کنه
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
سمیرا بعضی خا به مشکی حساسن من برام مهم نیست اما مامان خود من مشکی تو مثلا تولد خوشش نمیاد یا کادوی مشکی نمیده به کسی
مهم حس خودته اگر مشکی رو دوست نداری بپوش همینو
بنظر من خوارهر شوهرت نیتش خوب بوده، میخواسته تولد بچه‌ات بیشتر بهت خوش بگذره. دستش درد نکنه.
حالا در مورد لباس، بستگی داره به این که چه مهمون‌هایی رو دعوت کردی. خودت حتما میشناسیشون، اگه لباس رسمی‌تر میپوشن، ممکنه شما شلوارک لی بپوشی خوب تو ذوق بزنه دیگه. برای خودت اون موقع تو ذوق نمیزنه؟ اما اگه بقیه هم اسپرت می‌پوشن که هیچی.
به نظرم شما لباست اسپرت باشه راحتتری ..چون همونی شماست وباید بالخر به کارهاتم برسی ..فک کن با یه دامن کوتاه وتاپ نیم تنه ..

یا یه پیرهن بلند ....میتونی کار کنی .؟
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
خوب شما صاحب این جشن هستین . هر جور راحت هستین و خودتون دوست دارین لباس بپوشین . اعتماد به نفس داشته باش و کار خودت رو بکن .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
آره تارا جون خیلی تو تن شیک و قشنگه
خواهرشوهرمم هم از روی دوست داشتن میگه اما من نمیتونم مشکی بپوشم شوهرمم از تیپ اسپرتم بیشتر استقبال کرد حالا میترسم بپوشمو بد بشه
راستش با لباس مجلسی اصلا راحت نیستم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️