2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بگه نرو سرکار تامینت میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست

نه اصلا من خودم همسرم میتونه خیلی بیشتر از حقوقم بهم پول بده ولی ترجیحم اینه دستم تو جیب خودم باشه و مستقل باشم. اصلا پول خود آدم و حس مستقل بودن یه دنیای دیگه ای داره 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر جامع گفتی اینا ترسای خودمم هست دلی از طرفی شغل گیر نمیاد ترس اونم هست

ششما حتی تو یه شغل کارمندی ساده مثل دفتر پیشخوان هم باشی یا معلم غیر انتفاعی هم خوبه. قرار نیست خرجی خونه و اجاره خونه بدی. قراره فقط بازنشستگی پرداخت کنی و دستت تو جیب خودت باشه که هر چیزی خواستی و دوست داشتی بخری و دائم نخوای قناعت پیشه کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
از کجا معلوم سر حرفش بمونه؟؟ از کجا معلوم زندگی تون خوب پیش بره؟ خیلیا با هم به مشکل برمیخورن. ...

من نمی‌دونم نظراتتون در کار چیه,اما مطمئن باشید تو خونه‌ای که طبق فرمایش تون باشه،وقت عشقی نیست و وجود نداره..

پس عشق کجاست؟

شما فکر کنید یه لحظه چقدر بد و علاقه میشه اون زندگی..

دست همسر تو جیبش و دست شوهر تو جیبش..

همش پول و پول و پول..

زندگی‌ای که بخاطر پول باشه،بخدا کم رنگ تر به مرور میشه،دیدم که میگم..

من نمی‌دونم نظراتتون در کار چیه,اما مطمئن باشید تو خونه‌ای که طبق فرمایش تون باشه،وقت عشقی نیست و وج ...

شما یه نگاه به همین نی می سایت بندازی میبینی ۹۹ درصد تاپیک ها در مورد دعواهای زن و شوهری در مورد پول هست.

مسلما پول بیشتر ،آرامش بیشتر!

وقتی یه حقوق باشه و ۴ نفر باشن مسلما واسه همه چیز باید دو دو تا ۴ نا کنی و اعصاب همه خورد میشه.

دو تا حقوق باشه کمتر سر مسائل مالی بحث میشه. کاملا طبیعیه. پول باشه مسافرت هست کنسرت هست آخر هفته رستوران و سینما هست خرید و آرایشگاه هست. پول نباشه اعصاب خورد رو سر شوهرت خالی میکنی و غر میزنی. اون بدبخت هم صبح تا شب سرکار بوده خسته اومده خونه آرامش میخواد.

در ضمن من جواب تامیک استارتر رو دادم حوصله بحث با شما رو ندارم. نظری دارین برای استارتر تایپ کنین که تصمیم درست رو بگیره و حال حاضر رو نکاه نکنه و همینطور زندگی هم رویایی نبینه. من واقعیت رو براش گفتم چشمش باز بشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خاطرات کسی که خیلی خوشبخت بود..

خوشبختیه من خیییلیه از کجاش بگم؟

یبار واسه صبح بیدار کردنش کلی اذیت شدم. آخه خیلی تنبله.خخخخ.

بعد عصبانی شدم گفتم دیگه ازت خسته شدم.

اومد بغلم کرد و بوس ولی بازم محل ندادم.

ظهر ک اومد دیدم ی دسته گل برام آورده. اونم جلو مامانش اینا داد ب من گفت تقدیم ب عشقم

همیشه درو برام وا میکنه و میگه اول شما باید بری.

اکه کسی نباشه مالیات میگیره میگه بوسم کن.

جلو مامانش یبار درو باز کرد برام گفت شما برو. مامانش گفت نه اول مرد باید بره. ولی اون گفت نه اول زنم خودش نرفت

شبا همیشه بغلم میکنه اگه بیدار شه تو بغلش نباشم بازم بغلم میکنه بوسم میکنه

همیشه سر سفره باید کنارهم باشیم. اگه جا نباشه کنار من بغل دستیمو بلند میکنه.

از در میاد تو همش دنبال من میگرده.

و همیشه صدام میکنه عشق جاودانم کجاست؟

هیچوقت سرم داد نزده کلا اخلاقش خیلی بهتر از منه. وهر وقت من بد حرف میزنم سکوت میکنه تا آروم بشم بعد میاد سراغم بوسم میکنه

خدا همشونو برامون حفظ کنه.

منظورم شوهرای عزیزمونه

هدفم از انتشار این:

شاید این خیالات جوونی دروغ نباشه!

من پسرم که نظر میدم،و هنوزم هستن پسرایی بشه بهشون اعتماد کرد..