بچه ها من در عین حالی که همیشه واقعا مامانمو دوست دارم و بهش احترام میذارم و میدونم که خیلی برام زحمت کشیده هیچوقت نتونستم حرفامو بهش بزنم و باهاش راحت باشم.اصلا یک بار هم نتونستم در مورد احساساتم ناراحتی هام ترس هام هیچی باهاش حرف بزنم .شخصیت خودش این طوریه یه جوری هم خودش انگار شکننده اس تازه اگه من چیزی بگم مامانمه که خیلی ناراحت میشه خلاصه خیلی رابطه ی عجیبی داریم 🥺اخلاقای خودشم وسواسیه.الان دو روزه اومده اینجا،همش مشغول کاره،تو خونه من،نمیدونم واقعا چی کار کنم با این اخلاقاش
عزیزم منم هیچوقت راحت نتونستم حرف دلمو به مامانم بزنم , خیلی وقتهام با حرفاش یا رفتاراش موجب سوتفاهم برای همسرم میشه .متاسفانه کاریش نمیشه کرد فقط خواستم بگم تنها نیستی
عزیزم منم هیچوقت راحت نتونستم حرف دلمو به مامانم بزنم , خیلی وقتهام با حرفاش یا رفتاراش موجب س ...
ممنون که تجربت رو بهم انتقال دادی ببین من اصن اذم ناشکری نیستم مامانم واقعا مهربونی خودش رو هم داره ولی یه سری اخلاق ها هم داره که خیلی اذیتم میکنه،و واقعا هیچوقت اون رابطه ی مادر دختری که مثلا مثه دوست باشیم یا حرفامونو بهم بزنیم نداشتیم .و قبلا هم که مجرد و تو خونه بودم خیلی اذیت میشدم بع خاطر کاراش🥺
ممنون که تجربت رو بهم انتقال دادی ببین من اصن اذم ناشکری نیستم مامانم واقعا مهربونی خودش رو هم داره ...
میدونی ناراحتی من از اینه که مادرم خودش مشاوره و به خیلیها کمک میکنه ولی بمن نمیتونه. من همیشه فکر میکردم فقط مشکل منه الان میبینم که میتونه مشکل خیلی ها باشه . من این دوری رو زماتیکه ازدواج کردم بیشتر متوجه شدم ِ
میدونی ناراحتی من از اینه که مادرم خودش مشاوره و به خیلیها کمک میکنه ولی بمن نمیتونه. من همیشه فکر م ...
واقعا میفهمم چی میگی عزیزم،ببین من از خودم و احساساتمو و مشکلاتم که اصلا نمیتونستم به مامانم بگم و روش حساب کنم تازه اونموقع که مجرد بودم خیلی با بابام بحثو مشاجره داشتن تازه اونارم باید تحمل میکردم.خیلی روی خودم کار کردم که حالم بهتر بشه و رابطه ام هم با مامام بهتر شه
واقعا میفهمم چی میگی عزیزم،ببین من از خودم و احساساتمو و مشکلاتم که اصلا نمیتونستم به مامانم بگم و ر ...
بنظرم بهترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که همینجوری دوستشون داشته باشیم و توقع درکمون رو ازشون نداشته باشیم. واقعا امیدوارم من در آینده با دخترم دوست باشم اگر شما هم دختر داری همین ارزو رو برای شما دارم.