2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم

988 بازدید | 61 پست

سه سال توعقد بودم

بدون عروسی، بدون خرید،بدون آینه شمعدون، بدون سرویس چوب، بدون هیچی...دارم میرم خونه خودم.مادر و پدر همسرم فوت شدن.مادرش تازه میخوایم چهلمشو بدیم.خونه قرارداد بسته بریم امشب تمیزش کنیم فردا لوازمامو ببرم.خونه خیلی کثیفه دیواراش چند مدل کاغذ دیواری داره که بعضی جاهاشم نم زده.گفتم کاغذاشو عوض کنیم میگه پول نداریم.واقعا هم فعلا نداره.میگه تا عید سرویس چوبمو میگیرم.میگم حداقل ب خواهرات بگو بیان جهیزیه منو ببینن فردا واسم حرف در نیارن میگه به اونا ربطی نداره نمیخوام بدونن من رفتم خونه خودم.خوشحال نیستم.حال تازه عروس ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرو

مگه مجبوری. بهش بگو دوست ندارم اینجوری برم خونه بخت

یه مراسم کوچولو حتی با تعداد کم بگیر بعد برو

به نظرم بازم صبر کن ارزش داره تا اینجوری بری

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

شوهرم بد جنس نیست.ولی منم این شرایطو دوس ندارم.امروز صبح مامانم اومد خونه رو دید آبروم رفت.گفت خونه تازه عروس اینطوری نیست.خودمم میدونم اینطوری نیست خودمم تمیزی رو بلدم ولی پول نداره چیکار کنم.

میگه برو پایین شهر خونه نو ساز بگیر.اینجا هم بالاشهر نیست تقریبا متوسطه ولی من محله شو خیلی دوست دارم.خونه ش قدیمی آشپزخونه ش بازسازی شده

باید بتونن بگم به مامانم به تو چه.ولی نمیگم دلم براش میسوزه مادره حق داره.باید بتونم ب شوهرم بگم عرضه نداری خونه درست و حسابی بگیری منو شبیه پیرزتا داری میبری خونت...ولی نمیگم.دلم براش میسوزه

واقعا؟ فکرمیکنم هیچکس اینطوری نیست 😔

منم اوایل حس بدی داشتم بعدبه مروربیخیال شدم.گفتم درتوانش همینقدبوده دیگه. ایشالله خوشبخت بشی آبجی گلم😍❤️🤲

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️