2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 61 پست
واقعا؟ فکرمیکنم هیچکس اینطوری نیست 😔

عزیزم اگه شوهرت واقعا پول نداره درکش کن.من عاشق همسرم بودم باهاش ازدواج کردم باوجود اینکه خونوادم راضی نبودن وگفتن برای همیشه ترکت میکنیم بازم باهمسرم اومدم سرزندگیم الانم پشیمون نیستم.خیلی سختی کشیدیم خیلیییییی.هیچکی مثل من نبودبخدافقط عشق بود که باعث شدتحمل کنم.الان دیگه خداروشکر توخونه خودمم وبا آرامش دارم زندگیمو میکنم خونوادمم ترکم نکردن خداروشکرررر.توم صبرکن وباسختی هاکناربیا.البته اگه شوهرت مرد خوب وبا انصافیه وقدرتومیدونه.انشالله خوشبخت بشی

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
خود همسرم میگه یه سال دیگه عروسی میگیرم

واسه اون نم های کاغذ دیواری کاغذ اگه از دیوار جدا شده.‌زیرش رو بتونه کنید یک روز بمونه خشک که شد چسب چوب بکیر بزن به پشت کاغذ؛ کاغذ رو دوباره بچسبون...الان چون تمیز نیست تو ذوق میزنه..تمیز ک شد خوسگل میشه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بد جنس نیست.ولی منم این شرایطو دوس ندارم.امروز صبح مامانم اومد خونه رو دید آبروم رفت.گفت خونه ...

گلم برای کسی دلسوزی نکن....از اول عروسی توقعت پایین باشه تا آخر همینه ها....کلا کم توقع نباش.زنی که خرج داره ارج داره...تو تازع عروسی باید طبق سلیقه ی تو خونه بچینه.....البته اگر شوهر خوبی داری و اونم برای تو کوتاه میاد توام رعایت کن.....همین ک کنار هم دلتون خوشه خوبه بخدا....منم الان پنج روزه اومدم خونه ی خودم... شوعرم خونه ی صفر خوشگل برام خریده همه کار واسم کرد سنگ تموم گذاشت ولی چ فایده...تو تاپیکای قبلم هست... اینقد سر جهیزیه ی شب حرفای زشتی بمن زد که بخدا ی لحظه حس کردم قلبم شکست.... حاضر بودم خونه داغون بود ولی دلم خوش بود ‌‌‌‌‌... الان دیگه خوب شده ولی چ فایده...هرروز دغوا میکنم باهاش چون حرفاش یادم نمیرع...خونه مهم نیس مهم عشق بینتونه...اگر دوستت داره اگر بهت احترام میذاره اگر اونم برا تو کوتاه میاد توام هواشو داشته باش.ولی کلا کم توقع ام نباش زیاد

عزیزم اگه شوهرت واقعا پول نداره درکش کن.من عاشق همسرم بودم باهاش ازدواج کردم باوجود اینکه خونوادم را ...

عزیزم منم تو شرایط تو بودم حتی الان ۵ ماه خونمم خانوادم خونم ندیدن فقط تلفنی حرف میزنیم ولی به قول تو مهم آرامش که کنار هم داریم واقعا مرد خوب ارزشش داره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ان شاالله خوشبخت بشے.. خودتو شاداب نشون بده بدون دلخورے وناراحتے و استرس زندگے جدیدرو شروع ڪنید آهنگ شادبذار بارقص وآواز باهمسرجان وسایلو بچینیدوبخندیدتاخاطره خوب بمونہ😍..اگہ تونستیدبعدا یہ مهمونے ڪوچولو بگیرید😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
عزیزم اگه شوهرت واقعا پول نداره درکش کن.من عاشق همسرم بودم باهاش ازدواج کردم باوجود اینکه خونوادم را ...

فداتون بشم انشالله زندگیتون پر از آرامش و خوشبختی باشه