۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 5986 عنوان پارتنر کنکوری تجربی شروع از صفر 150 بازدید | 6 پست کسی هست که بخوایم از صفر باهم بخونیمصفر نیستم البتهولی خب میخوام مجددا از صفر بخونم ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕 1400/12/18 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 5986 چیارو خوندی ؟ من ۵ فصل زیست دهم۱ فصل یازدهمدو فصل دوازدهماز شیمی دو فصل دهمفیزیک ۴ فصل دهم و فصل ۳ دوازدهمریاضی تابعدینی ۶ درس دهمزبان دو درس دهم و یکی دوازدهمعربی تا درس ۴ دهمولی خب میخوام از صفر صفر شروع کنمتو چیا رو خوندی عزیزم؟ ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
_delily_khanoom عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 403 خوندی عزیزم ؟ یا نه هنوز ؟ من هستم اگه بخوای منم میخوام بخونم
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 5986 خوندی عزیزم ؟ یا نه هنوز ؟ من هستم اگه بخوای منم میخوام بخونم سلام.خوبی فداتشم؟من شرایطم سخت شد دیگه ادامه ندادم و رفتم سر کارالانم راضی ام خداروشکربا اون شرایط اگه ادامه میدادم هم خودم هم خانواده ام خیلی اذیت میشدند،بعدشم که احتمال موفقیت کم بود ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
_delily_khanoom عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 403 سلام.خوبی فداتشم؟من شرایطم سخت شد دیگه ادامه ندادم و رفتم سر کارالانم راضی ام خداروشکربا اون شرایط ا ... اهان که اینطور خیلی عالیه موفق باشید🩷🩷🩷