2777
2789
عنوان

کلاس کنکور یا ویدیو ؟

96 بازدید | 11 پست

بروبچ کیا کلاس ثبت نام کردند ،کیا ویدیو میبینند؟

اسم کللس و استاد تون رو بگید

من خودم ریاضی آریان

زیست حنیف

فارسی یکتا

عربی فلاح 

تازه ثبت نام کردم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مجبوری استفاده کنی حتما ویدیو

کلاس کنکور اشتباه محضه

یه کلاس کنکور دو ساعته قشنگ چهار تا پنج ساعت وقتتو میگیره

اماده شدن ،توی ترافیک رفتن و برگشتن،معطل شدن،خسته شدن،وقتی هم که میای خونه دیگه انرژی نداری

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
اگر مجبوری استفاده کنی حتما ویدیو کلاس کنکور اشتباه محضه یه کلاس کنکور دو ساعته قشنگ چهار تا پنج س ...

کلاس آنلاین ثبت نام کردم

رو دور تند میبینم

سوالایی که بلدمو رد میکنم.خوبه بازم 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
کلاس آنلاین ثبت نام کردم رو دور تند میبینم سوالایی که بلدمو رد میکنم.خوبه بازم 

اهان انلاین که اره خوبه

ان شاءالله موفق باشی

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد