2777
2789
عنوان

بتوچه ک بچم گشنشه

461 بازدید | 26 پست

بچم کلا ساعت خوابش اینجوریه ک ساعت 7 بیدار میشه بعد 10 دوباره می‌خوابه دیشب جایی بودیم خواهر شوهر و مادر شوهرمم بودن اونجا خوابیدیم دیدن ک کی بیدار شده حالا هی میگن اگ شیرت بس می‌بود بیدار نمیشد بچه گشنشه گفتم نه من کمکی هم میدم بعدم تایم خوابش همینه میگه نه اون گشنشه بهش شیر گاو بده گفتم گاو ک بده بز اگ خوب باشه اونم بعد از یکسال میگه نه اون گشنشه بگو بتوچه اصلا چرا تو همه چیز اظهار نظر میکنی😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

بگو به پروتئین گاوی حساسیت داره

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
بچه اونم هست بزار بگه 

هعععیییی دست رو دلم نزار ک خووووونه

با هم تو ی ساختمون یم تا سوپر مارکت میخوام برم حاظر نیس بچه رو. نگه داره هی هرجا میشینه میگه با من نمیمونه ک ی وقت ندم دستش 

تو نگهداری کمک نمیکنه تو کاری ک بهش ربط نداره فقط بلده دخالت کنه

هعععیییی دست رو دلم نزار ک خووووونه با هم تو ی ساختمون یم تا سوپر مارکت میخوام برم حاظر نیس بچه رو. ...

زندگی با خانواده شوهرهمینه منم یکسال اول پیششون بودم مادرشوهرم میگفت زیاد بهش شیر نده زیاد پوشک کثیف میکنه😅

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده